Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 25%

SCITEC NUTRITION AMI-NO XPRESS 440GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: SCITEC NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
SN2030
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 38.50 
28.85 
Κερδίζετε: 9.65 € (25%)
+

Micronized αμινοξέα, βεταΐνη, L-κιτρουλίνη, βήτα-αλανίνη και πολλά άλλα!

Εκτοξεύστε τις προπονήσεις σας με τη νέα φόρμουλα AMI-NO XPRESS που είναι σχεδιασμένη για υψηλής έντασης άσκησης! Το AMI-NO XPRESS είναι μια φόρμουλα ενδο-προπόνησης με 19 προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά που είναι σημαντικά για μεγάλης διάρκειας προπονήσεις!

Η βηταΐνη είναι ένας δότης μεθυλίου στο ανθρώπινο σώμα. Πολλές σημαντικές βιοχημικές διεργασίες βασίζονται στη μεθυλίωση (π.χ. μεθυλίωση της ομοκυστεΐνης για το σχηματισμό L-Μεθειονίνης που είναι το μέρος της γνωστής δομής κρεατίνης και είναι το αρχικό αμινοξύ στη σύνθεση πρωτεϊνών).

Σιγουρευτήκαμε να σας δώσουμε μικρονισμένα αμινοξέα για ταχύτερη απορρόφηση, συμπεριλαμβανομένης της μικρονισμένης BCAA και της μικρονισμένης L-αργινίνης (της πρόδρομης ουσίας του αζώτου και της κρεατίνης). Και στην κορυφή, προσθέσαμε την καθαρή L-Citrulline (ένα ακόμη καλύτερο ενισχυτή του αζώτου) παράλληλα με το Malic Acid και την L-αργινίνη Alpha-Ketoglutarate (AAKG) που αποτελούν βασικά ενδιάμεσα σημαντικούς μεταβολικούς κύκλους. Όλα τα επιπλέον αμινοξέα, η βήτα-αλανίνη, οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα θα σας κρατήσουν σε καλό δρόμο κατά τη διάρκεια της σκληρής, ιδρωμένης σας κατάρτισης!

Ο φωσφόρος και οι βιταμίνες B6, B12 συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας. Οι βιταμίνες Β9 και Β12 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη άσκηση. Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με μια ημερήσια δόση 200 mg (που βρίσκεται σε 1 δόση του AMI-NO XPRESS) επιπλέον της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C! Το μαγνήσιο συμβάλλει στην κανονική μυϊκή λειτουργία και τη σύνθεση πρωτεϊνών. Το μαγνήσιο και ο φωσφόρος συμβάλλουν στη διατήρηση των κανονικών οστών. Το κάλιο συμβάλλει στην κανονική λειτουργία των μυών, στη διατήρηση της κανονικής αρτηριακής πίεσης και στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ανακατέψτε 1 μερίδα (22 g) με 500 ml νερό και πιείτε το κατά τη διάρκεια της προπόνηση σας.

Παρόμοια Προϊόντα