Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 29%

HITEC TYROSIN 1000MG 100 CAPSULES

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: HITEC NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
HT9300
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 27.90 
19.90 
Κερδίζετε: 8.00 € (29%)
+

Το Hi Tec Tyrosine περιέχει καθαρή τυροσίνη, ένα αμινοξύ που είναι μια οικοδόμηση μυϊκής πρωτεΐνης και δρα ως πρόδρομος στη σύνθεση σημαντικών νευροδιαβιβαστών Κεντρικό Νευρικό Σύστημα: ντοπαμίνη, αδρεναλίνη και νοραδρεναλίνη. Η παροχή αυτών των χημικών ουσιών εξαντλείται γρήγορα κατά τη λειτουργία οξείας ή χρόνιας πίεσης που σχετίζεται με έντονη εκπαίδευση ή πνευματική προσπάθεια.

Το αποτέλεσμα της μείωσης της συγκέντρωσης μιας μεγάλης απώλειας της ικανότητας άσκησης σωματικής δραστηριότητας και της πτώσης της πνευματικής απόδοσης. Με το Hi Tec Tyrosine επιτυγχάνονται βέλτιστα επίπεδα νευροδιαβιβαστών, που αφαιρεί τη σωματική και πνευματική κόπωση, που προκαλείται από παρατεταμένη, έντονη άσκηση, αυξάνει την εγρήγορση, τη συγκέντρωση, την ταχύτητα σκέψης, βελτιώνει τη διάθεση και αφαιρεί το αίσθημα απογοήτευσης.

Τα υψηλά επίπεδα τυροσίνης στο αίμα προκαλούν μια κατάσταση σωματικής και συναισθηματικής ετοιμότητας και ζωτικότητας. Η τυροσίνη αποτρέπει αποτελεσματικά την κόπωση, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής κατάστασης και επιτρέπει τη γρήγορη προσαρμογή του νευρικού συστήματος και του ενδοκρινικού άξονα (υποθάλαμος-υπόφυση-επινεφριδιακός άξονας) στο άγχος. Η τυροσίνη είναι επίσης ένα υπόστρωμα για τη σύνθεση των θυρεοειδικών ορμονών: θυροξίνη και τριιωδοθυρονίνη που ρυθμίζουν το μεταβολικό ρυθμό και σας βοηθούν να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος.

Επιπλέον, το Hi Tec Tyrosine διεγείρει την παραγωγή μελανίνης, για να διευκολύνει την ηλιοθεραπεία και να προστατεύει το δέρμα από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία. Οι σκληροπυρηνικοί αθλητές, οι παχύσαρκοι άνθρωποι, το κανονικό σολάριουμ και οι ερασιτέχνες που κάνουν ηλιοθεραπεία θα επωφεληθούν από τον εμπλουτισμό της διατροφής τους με τυροσίνη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Λάβετε 1 κάψουλα την ημέρα. Πάρτε μία μερίδα του προϊόντος με 300 ml νερού.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

*Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Παρόμοια Προϊόντα