Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 15%

NUTREX BCAA 6000 255GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2311243884

Εταιρία: NUTREX
Άμεσα διαθέσιμο
NX3099
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 29.00 
24.65 
Κερδίζετε: 4.35 € (15%)
+

Το BCAA 6000 φορτώνει τους μυς σας με 6 γραμμάρια των βασικών διακλαδισμένων αλυσίδων αμινοξέων L-λευκίνη, L-ισολευκίνη και L-βαλίνη. Αυτή η έδειξε οτι το μίγμα αυτό των θρεπτικών συστατικών σε αναλογία 2:1:1 που υποστηρίζει την ανάπτυξη μυών, τη δύναμη και την ανάκτηση. Όταν λαμβάνεται πριν ή κατά τη διάρκεια της άσκησης, το BCAA 6000 βοηθά στην πρόληψη της διάσπασης του άπαχου μυϊκού ιστού και προωθεί ένα βέλτιστο περιβάλλον αποκατάστασης μετά την προπόνηση. Το BCAA 6000 μπορεί επίσης να ληφθεί καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να αποφευχθεί η διάσπαση των πρωτεϊνών των μυών ή ο καταβολισμός και να ενισχυθεί η σύνθεση πρωτεϊνών.

Τα BCAA ενδυνάμωσης διεξάγονται διεξοδικά και υποστηρίζονται μέσω επιστημονικών δεδομένων. Έχουν αποδειχθεί ότι προάγουν την ταχύτερη ανάκτηση μυών και αποκαθιστούν τον κατεστραμμένο μυϊκό ιστό με ταχύτερο ρυθμό. Αυτό το προϊόν ξεχωρίζει σε σύγκριση με άλλα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας στην αγορά καθώς τα συνολικά BCAA, η αναλογία και το προφίλ τους είναι ασυναγώνιστα.

Τι είναι το BCAA 6000;

Λευκίνη:
Θεωρείται το πιο καλό αμινοξύ διακλαδισμένης αλυσίδας, η λευκίνη είναι το κλειδί στη σύνθεση μυϊκής πρωτεΐνης (MPS) και πολλές άλλες μεταβολικές λειτουργίες. Η λευκίνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και την επιδιόρθωση του μυϊκού και οστικού ιστού, υποστηρίζει την παραγωγή αυξητικής ορμόνης, βοηθά στην επούλωση πληγών και ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η λευκίνη επίσης αποτρέπει την αποικοδόμηση των μυϊκών πρωτεϊνών μετά από τραυματισμό ή άγχος από την άσκηση υψηλής έντασης.

Ισολευκίνη:
Βοηθά στην σύνθεση πρωτεϊνών, στην επούλωση των πληγών, στην αποτοξίνωση των αζωτούχων αποβλήτων, στην τόνωση της ανοσολογικής λειτουργίας και στην προώθηση της έκκρισης αρκετών ορμονών. Η ισολευκίνη είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό αιμοσφαιρίνης και τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, καθώς και των επιπέδων ενέργειας.

Βαλίνη:
Όπως και τα άλλα BCAAs, η βαλίνη βοηθάει στην πρωτεϊνική σύνθεση, την ανάπτυξη των μυών, την επισκευή των ιστών και την ενέργεια. Βοηθά επίσης να υποστηρίξει τον συντονισμό των μυών, διατηρεί την ψυχική δύναμη και μπορεί να μεταφέρει ένα συναισθηματικό «ηρεμιστικό» αποτέλεσμα.

Δοσολογία: Ανακατέψτε 1 Scoop σε 250-300 ml κρύου νερού και πίνετε μεταξύ των γευμάτων. Στις ημέρες προπόνησης πίνετε 1 μερίδα 30 λεπτά πριν ή κατά τη διάρκεια της άσκησης.