Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 13%

GLUTAMINE AJINOMOTO 315GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: HYPERTROPHY NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
HN4010
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 28.50 
24.90 
Κερδίζετε: 3.60 € (13%)
+

Aν θέλετε να δώσετε στους μυς σας τo καλύτερo, πιο αποτελεσματικό και ουσιαστικό συμπλήρωμα διατροφής για την καλύτερη ανάκτηση και  αύξηση της μυικής σας μάζας, τότε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε στη προπόνησή σας είναι η GLUTAMINE ORIGINAL Ajinomoto της HYPERTROPHY NUTRITION.

Yπάρχουν μεγάλες ποσότητες γλουταμίνης στο μυϊκό ιστό (σχεδόν 60% του συνόλου των αμινοξέων). Το αίμα περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις γλουταμίνης. Η γλουταμίνη χρησιμοποείται για τη σύνθεση  των μυϊκών πρωτεινών, πράγμα το οποίο τη κάνει να αποτελεί το  βασικότερο συμπλήρωμα του αθλητισμού, λόγω της συμβολής της, στην επιδιόρθωση  και αποκατάσταση των μυικών ιστών. Η ρυθμιστική επίδραση της γλουταμίνης βοηθάει στη μείωση της περίσσειας οξέος στους μυς, όπως  το γαλακτικό οξύ που παράγεται, ειδικά όταν κάνουμε έντονη αναερόβια άσκηση. Αυτά τα είδη οξέων, συσσωρεύωνται στους μυς των αθλητών και  είναι ο κύριος λόγος για τη μείωση των επιδόσεων τους, την αύξηση της κούρασης , καθώς και τον μυϊκό καταβολισμό. Η GLUTAMINE ORIGINAL Ajinomoto της HYPERTROPHY NUTRITION περιέχει μόνο Ajinomoto γλουταμίνη, η οποία είναι ο κύριος πάροχος αμινοξέων σε όλο τον κόσμο για πάνω από 90 χρόνια. Η Ajinomoto παράγει μόνο υψηλής ποιότητας αμινοξέα. Ήταν και είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στον εντοπισμό, τη βελτίωση και την εμπορία των αμινοξέων, οδηγώντας την παγκόσμια έρευνα αγοράς  στην ανάπτυξη αυτής της πρώτης ύλης.  H L-Glutamine υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα η βάση του επαγγελματικού αθλητισμού. Στις μέρες μας, η γλουταμίνη είναι  πολύ δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων που ασκούν τον αθλητισμό ως χόμπι.

Οι λειτουργίες της L-Γλουταμίνης είναι οι εξής:
Συμβάλει στην παύση του καταβολισμού, στην αύξηση της αντοχής, στην επιτάχυνση της ανάρρωσης,  στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην εξουδετέρωση της δράσης του γαλακτικού οξέος στους μύες, λόγω της  ρυθμιστικής δράσης της.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πάρτε 1 έως 2 δόσεις των 5 gr (1 scoop) την ημέρα μια δόση μετά την άσκηση και μια δόση πριν πάτε για ύπνο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

 

Παρόμοια Προϊόντα