Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 40%

ESSENCE GLUCOSAMINE & CHONDROITINE + MSM 90 TABLETS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

Δυνατότητα πληρωμής
Πιστωτική - Χρεωστική κάρτα, Paypal, Κατάθεση, Αντικαταβολή

Άμεσα διαθέσιμο
EE9034
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 25.00 
14.90 
Κερδίζετε: 10.10 € (40%)
+

Η ESSENCE συνδυάζει σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, τρία από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας των συνδέσμων.

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι και οι δύο 100% θειϊκές. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται η MSM, οργανική μορφή του θείου η οποία βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς .

Η γλυκοζαμίνη και η χονδροϊτίνη είναι ασφαλείς, φυσικές και αποτελεσματικές ενώσεις, που υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία των αρθρώσεων με την παροχή των απαραίτητων ουσιών που απαιτούνται για την παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεογλυκανών. Δουλεύοντας μαζί, αυτές οι δύο ενώσεις παρέχουν ασφαλώς, πολλά από τα βασικά δομικά στοιχεία που απαιτούνται για τον σωστό και φυσιολογικό σχηματισμό του αρθρικού χόνδρου .

Η χονδροϊτίνη δεσμεύεται μαζί με το κολλαγόνο για να αποτελέσει τη βάση του συνδετικού ιστού. Βοηθά στην προσέλκυση και τη δέσμευση υγρού στις πρωτεογλυκάνες, με αποτέλεσμα τη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στο χόνδρο και κατά συνέπεια την απορρόφηση των κραδασμών. Φαίνεται επίσης, να αναστέλλει τα ένζυμα που μπορούν να καταστρέψουν τον ιστό του χόνδρου.

Η χονδροϊτίνη δρα συνεργιστικά με την γλυκοζαμίνη, ενώ αποτελούν μαζί, τη βάση πολλών από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα για την υποστήριξη των συνδέσμων .

Το MSM μπορεί να ασκήσει αντιφλεγμονώδη, αναλγητική δράση και συμβάλλει ιδιαίτερα στη διατήρηση ή την επισκευή του χόνδρου.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πάρτε 3 ταμπλέτες 1 φορά  την ημέρα με άφθονο νερό.

Παρόμοια Προϊόντα