Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 17%

OLIMP PLATINUM GINSENG SPORT EDITION 550MG 60 CAPS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: OLIMP NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
OP3310
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 14.50 
12.00 
Κερδίζετε: 2.50 € (17%)
+

SPORTS GINSENG σε MEGA ΔΟΣΗ 550 mg προσφέρονται από την Olimp Sport Nutrition®!

Το Ginseng (του γένους Panax) είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής της κινεζικής ιατρικής, το οποίο είναι πιθανόν να χρησιμοποιείται πιο συχνά από αθλητές και σωματικά δραστήρια άτομα. Το γένος Panax περιλαμβάνει τα πολυετή φυτά που προέρχονται από την Αμερική (Λατινικά: Panax quinquefolius) και την Ασία (Λατινικά: Panax Ginseng). Το γένος Panax  συχνά περιλαμβάνει επίσης το Σιβηριανό Ginseng (Λατινικά: Eleutherococcus senticosus), οποίο στην πραγματικότητα ανήκει στο γένος Eleutherococcus. Το Ginseng χρησιμοποιείται από σωματικά ενεργά άτομα για τη βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος, την αύξηση αερόβιας και αναερόβιας απόδοσης, καθώς και τη βελτίωση της ψυχικής ικανότητας.

Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το Ginseng μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τόσο από αθλητές όσο και από σωματικά δραστήρια άτομα. Θεωρείται από πολλούς επιστήμονες ως εργογενετική ουσία, που είναι μια ουσία η οποία μετά τη χορήγηση συμβάλλει στη βελτίωση των αθλητικών αποτελεσμάτων. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του ginseng είναι η υποστηρικτική δράση του σε στυτικές δυσλειτουργίες. Μην ξεχνάτε και τις γνωστές ιδιότητες του ginseng, δηλαδή τη βελτίωση της συγκέντρωσης, του συντονισμού, την επαγρύπνηση και τη διατήρηση της καλής ζωής. Σωματικά δραστήρια άτομα θα επωφεληθούν σίγουρα από την πλειοτροπική επίδραση του ginseng.

Βιοενεργά συστατικά του PLATINUM GINSENG™ SPORT EDITION 550 mg

Ενεργό και το ανενεργό χημικά συστατικά που λαμβάνονται από το γένος Panax ginseng μπορούν να διαιρεθούν σε κύριες κατηγορίες τέσσερα: σαπωνινών, πολυακετυλένια, σακχαριτών καθώς και φαινολικές ενώσεις και τα αιθέρια έλαια.
1. τριτερπενικές σαπωνίνες είναι τα κύρια βιολογικώς δραστικές ενώσεις του ginseng, που ονομάζονται ginsenosides ή παναξοσίδες. Από τη χημική άποψη, ginsenosides είναι γλυκοσιδικών ενώσεις αποτελούνται από αγλυκόνης (μερών εκτός σάκχαρο) και μέρη ζάχαρη. Υπολογίζεται ότι το περιεχόμενο των ginsenosides σε Panax Ginseng έχει χαμηλότερο του 10%. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, τα φύλλα και τους μίσχους των αμερικανικό ginseng (λατινικά: Panax quinquefolium) μπορεί να περιέχει περισσότερες δραστικές ενώσεις που οι ρίζες του - 15,72% έναντι 3,62%.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πάρτε 1 κάψουλα την ημέρα ή άλλως με οδηγίες από το γιατρό σας.

Παρόμοια Προϊόντα