Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 31%

HIMALAYA HOLY BASIL (TULASI) 60 CAPS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: HIMALAYA
Άμεσα διαθέσιμο
HA0938
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20.27 
13.90 
Κερδίζετε: 6.37 € (31%)
+

Εξασφαλίζει τον ταχύ έλεγχο των λοιμώξεων της άνω αναπνευστικής οδο Για το αναπνευστικο.

Στον Ινδουισμό το Tulasi (Holy Basil / Βασιλικός) θεωρείται ιερό φυτό. Στα Σανσκριτικά, Tulasi σημαίνει «το ασύγκριτο». Στην αγιουρβεδική παράδοση, χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της φυσιολογικής αναπνευστικής λειτουργίας, την προώθηση της άριστης υγείας και της μακροζωίας.

Ερευνητές της Σχολής Επιστημών του Annamalai University στο Tamil Nadu της Ινδίας, ανάφεραν ότι το Tulasi έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και υποστηρίζει τη φυσική απόκριση του οργανισμού στο οξειδωτικό στρες. Σύμφωνα με την αναφορά αυτή, το βότανο υποστηρίζει επίσης τα φυσιολογικά επίπεδα οξείδωσης των λιπιδίων και πρωτεϊνών και έχει αντιοξειδωτική δράση (Journal of Medicinal Food. September 2007, 10(3):495-502).

Το Tulasi φύεται σε όλη την Ινδία, σε σπίτια, κήπους και ναούς.

Ενεργά συστατικά:

Το ουρσολικό οξύ, το οποίο απομονώνεται από τα φύλλα του Tulasi, προστατεύει την μεμβράνη των μαστοκυττάρων εμποδίζοντας την κοκκοποίηση και μειώνοντας την απελευθέρωση ισταμίνης. Το αιθανολικό εκχύλισμα και το πτητικό έλαιο από τα φρέσκα φύλλα και το σταθερό έλαιο από τους σπόρους κατέχουν αντι-ασθματικές ιδιότητες.

Το εκχύλισμα αιθανόλης από τα φύλλα παρουσιάζει ηπατοπροστατευτική δράση έναντι των ηπατικών βλαβών από φάρμακα, ενώ το εκχύλισμα του φυτού έχει αντιελκώδη δράση.

Λειτουργίες:

Υποστήριξη του αναπνευστικού: Το Tulasi είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στις διάφορες αναπνευστικές διαταραχές συμπεριλαμβανομένης της χρόνιας και οξείας βρογχίτιδας. Οι ανοσορρυθμιστικές, αντιβηχικές και αποχρεμπτικές του ιδιότητες βοηθούν στη θεραπεία του βήχα. Χάρη στην αντιική, αντιβακτηριακή και αντιμυκητισιακή του δράση, το Tulasi βοηθάει στην διαχείριση των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος. Χάρη στην παρουσία συστατικών όπως καμφενίου, ευγενόλης και κινεόλης στα αιθέρια έλαιά του, ανακουφίζει από τη συμφόρηση του αναπνευστικού. Οι αντιαλλεργικες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του Tulasi βοηθούν στην αντιμετώπιση αλλεργικών αναπνευστικών διαταραχών.

Αντιστρες: Το Tulasi αυξάνει την ικανότητα αντιμετώπισης και προσαρμογής σε προκλητικές συνθήκες και περιβάλλοντα και παρέχει σημαντική προστασία από το στρες. Πειραματικές μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα του Tulasi μειώνει σημαντικά το στρες λόγω θορύβου.

Αντιοξειδωτική: Το Tulasi αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό που απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες και συμβάλλει στην αναγέννηση του ηπατικού ιστού.

Ανοσορρυθμιστική δράση: Τα εκχυλίσματα του φυτού διεγείρουν την κυτταροεξαρτώμενη και την χυμική ανοσία.

Αντιμικροβιακή δράση: Τα εκχυλίσματα του Tulasi είναι αποτελεσματικά ενάντια τόσο στα θετικά και αρνητικά κατά Gram μικροβιακά βακτήρια.

Ενδείξεις:

Διαταραχές της ανώτερης αναπνευστικής οδού

i.Παραγωγικός & ξηρός βήχας

ii.Επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις του αναπνευστικού

iii.Ως επικουρική θεραπεία για χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων:

α. Χρόνια αποφρακτική πνευμονική νόσος (COPD)

β. Άσθμα και βρογχίτιδα

Αντενδείξεις:

Καμία

Κάθε κάψουλα περιέχει 250mg εκχύλισμα του βοτάνου Tulasi

Συνιστώμενη δοσολογία:

1 κάψουλα 2 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Σημείωση: Επειδή τα προϊόντα της σειράς Pure Herbs της Himalaya διατίθενται σε μορφή κάψουλας , ίσως είναι δύσκολη η κατάποση από παιδιά κάτω των 14 ετών. Για τον λόγο αυτό, η σειρά Pure Herbs συστήνεται για παιδιά ηλικίας 14 ετών και άνω.

Παρόμοια Προϊόντα