Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 39%

HIMALAYA TENTEX ROYAL 60 CAPSULES

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: HIMALAYA
Άμεσα διαθέσιμο
HA3387
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23.43 
14.29 
Κερδίζετε: 9.14 € (39%)
+
Himalaya Tentex Royal 60 caps

Το Himalaya Tentex Royal 60 caps αποτελεί το νέο αφροδισιακό προϊόν το οποίο λειτουργεί χαλαρώνοντας τους μύες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αυξημένη ροή του αίματος στο πέος ενισχύοντας έτσι τη στύση και αυξάνοντας τη σεξουαλική λίμπιντο. Είναι κατάλληλο και ιδανικό να χρησιμοποιηθεί μετά από ενδείξεις όπως η μη ικανοποιητική στύση – σεξουαλική επίδοση, η καταπιεσμένη σεξουαλικότητα και λειτουργική ανικανότητα, η σεξουαλική εξασθένηση για τους ηλικιωμένους και η σεξουαλική νευρασθένεια. Αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία έπειτα από χορήγηση του σκευάσματος στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα και στον υποθάλαμο για τόνωση του οργανισμού και μέγιστη σεξουαλική απόδοση.

Τα δραστικά συστατικά του αποτελούνται από:
Αμύγδαλο (Prunus amygdalus)
Hygrophila (Asteracantha longifolia)
Μικρές caltrops (terrestris Tribulus)
Κρόκος (Crocus sativus)

Έπειτα από κλινικές μελέτες, απεδείχθη ότι δεν υπάρχει καμία αρνητική αλληλεπίδραση και παρενέργεια αν γίνει λήψη του προϊόντος σύμφωνα με την δόση που προβλέπεται, όπως επίσης έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί σεξουαλικά αυξημένες επιδόσεις, παρέχοντας άμεσα διαρκή και σπουδαία αποτελέσματα. Δεν διαταράσσει την ορμονική ισορροπία του οργανισμού, χάρη στο ότι δεν είναι ορμονικό ή χημικό παρασκεύασμα.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόστε κάνοντας λήψη μια φορά την ημέρα από δύο κάψουλες, μια ώρα πριν τη σεξουαλική επαφή, για χρονικό διάστημα 6 έως και 12 εβδομάδων. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν κάνετε χρήση του προϊόντος και να φυλάσσετε μακρυά από παιδιά.

Παρόμοια Προϊόντα