Το Triphala είναι ένας συνδυασμός από τρία φρούτα (haritaki, amalaki και bibhitaki), τα οποία αποξηραίνονται, κονιορτοποιούνται και χρησιμοποιούνται σε ίσες αναλογίες για να συνθέσουν την φόρμουλα. Η ιστορική χρήση του ως μέσο καθαρισμού του πεπτικού συστήματος και ως τονωτικού, έχει υποστηριχθεί με πολλές σύγχρονες επιστημονικές μελέτες οι οποίες καταδεικνύουν τα θετικά αποτελέσματα των βοτάνων που το απαρτίζουν.
Το Triphala αποτελείται από τρία μπαχαρικά - amla, bibhitaki, και haritaki, τόσο γνωστός στην αγιουρβδεδική παράδοση που χρησιμοποείται και σαν μονοσυστατικό.
Σύμφωνα με την επίσημη διεθνή βιβλιογραφία και πολλές δημοσιεύμένες κλινικές μελέτες είναι γνωστό κυρίως για τις αντιφλεγμονώδης ιδιότητές του και για την καλή λειτουργία του παχέος εντέρου.
Η Αγιουρβέδα είναι ένα παραδοσιακό ινδικό σύστημα ιατρικής 3000 χρόνων.
Σαν βασικό στόχο έχει την φυσική υγεία & μακροζωία, διατηρώντας το Σώμα, το Νού και το Πνέυμα σε ισορροπία, προστατεύοντας παράλληλα απο τις ασθένειες.
Προκειμένου για αυτό έχει μια ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει life style (διατροφή, άσκηση, τρόπος ζωής και σκέψης), αγιουρβεδικές τεχνικές - πρακτικές κ.α.
Τα Αγιουρβεδικά βότανα και μπαχαρικά αποτελούν σημαντικοούς παράγοντες αυτής της προσέγγισης.
Himalya Triphala έχει την εγγύηση παραγωγής Himalaya, Παγκόσμια της μεγαλύτερης παραγωγού αγιουρβεδικών προϊόντων απο 1930.
Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.
*Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.