Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 43%

IMMORTAL MSM 1000MG 90 CAPSULES

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: IMMORTAL NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
IM8833
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 24.08 
13.84 
Κερδίζετε: 10.24 € (43%)
+

Το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, πιο γνωστό ως MSM ή οργανικό θείο, είναι ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μιας ευρείας ποικιλίας συμπτωμάτων και καταστάσεων στο σώμα μας. Το MSM χρησιμοποιείται ευρέως στην εναλλακτική ιατρική και από άτομα που αναζητούν έναν φυσικό τρόπο για την ανακούφιση του πόνου στις αρθρώσεις, τη μείωση της φλεγμονής και την ενίσχυση της ανοσίας. Επιπλέον, η έρευνα υποστηρίζει τη χρήση της στη θεραπεία πολλών παθήσεων, από αρθρίτιδα έως ροδόχρου ακμή και πολλές άλλες ασθένειες.

Το Immortal MSM είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει την υψηλότερης ποιότητας μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο - μια οργανική ένωση θείου. Αυτό το προϊόν είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη συμπλήρωση του θείου και στην πρόληψη της ανεπάρκεάς του.

Σε μία μερίδα θα βρείτε υψηλή δόση MSM, έως 1000 mg. Το MSM είναι μια οργανική ένωση θείου που αποτελεί δομικό συστατικό του αρθρικού χόνδρου και υποστηρίζει τη λειτουργία του. Το MSM βελτιώνει σημαντικά την ασυλία του σώματος, αλλά η κύρια εφαρμογή του MSM το παίρνει στις αρθρώσεις, καθώς υποστηρίζει την κινητικότητα και την ευελιξία των αρθρικών χόνδρων και ενισχύει τους τένοντες και τους συνδέσμους.

Το MSM είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για την παραγωγή κερατίνης, δηλ. Επίσης κολλαγόνου. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατόν να ανασταλεί η φλεγμονώδης διαδικασία, να μειωθεί η εμφάνιση ουλών, να βελτιωθεί η κατάσταση του συνδετικού ιστού, και το πιο σημαντικό, να βελτιωθεί η κατάσταση των μυών μας. Το Immortal MSM είναι ένα συμπλήρωμα που υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων και φροντίζει για την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Προτεινόμενη χρήση: Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε μία μερίδα (2 κάψουλες) μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα.

Παρόμοια Προϊόντα