Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 12%

CREATINE MIX 120 CAPSULES

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: SOUL PROJECT
Άμεσα διαθέσιμο
SP9065
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 26.00 
22.90 
Κερδίζετε: 3.10 € (12%)
+

Η SoulProject συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα προϊόντων που προορίζονται για CrossFit, σπορ υψηλής έντασης και αντοχή, χάρη στη μεγάλη υποδοχή που είχε η νέα γκάμα της, αποφάσισαν να συνεχίσουν να κυκλοφορούν προϊόντα με μοναδικές συνθέσεις που προορίζονται για αυτά τα αθλήματα με συγκεκριμένες και διαφορετικές ανάγκες σε αυτό άλλων αθλημάτων.

Το Creatine Mix είναι ένας μοναδικός συνδυασμός διαφορετικών τύπων κρεατίνης, οι οποίοι μαζί αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό, δίνοντάς σας μια εντυπωσιακή δόση δύναμης και αντοχής.

Ας δούμε ποια είναι τα κύρια συστατικά του, πώς λειτουργούν και πώς λειτουργούν στο σώμα μας:

Αρχικά, ας μιλήσουμε για το πρώτο συστατικό της λίστας, το οποίο είναι το Creatine Hydrochloride Ethyl Ester.Αυτή η μορφή κρεατίνης έχει ακόμη υψηλότερο ποσοστό απορρόφησης από τη μονοένυδρη κρεατίνη. Ένας εστέρας προστίθεται σε αυτήν τη μορφή κρεατίνης, η οποία επιτρέπει στην κρεατίνη να εισέλθει απευθείας στο μυϊκό κύτταρο. Εάν προστεθεί υδροχλωρίδιο, το διατηρεί σταθερό. Το υδροχλωρίδιο μειώνει το pΗ της κρεατίνης και έτσι το οξινίζει, επομένως θα αυξήσει δραστικά τη διαλυτότητά του.

Το δεύτερο συστατικό της είναι η κρεατίνη Creatrona®, η οποία είναι ένα προϊόν τελευταίας γενιάς που αποτελείται από Creapure® και ένα σύστημα διπλού ρυθμιστικού διαλύματος, ένα μείγμα ανθρακικού νατρίου και όξινου ανθρακικού νατρίου. Αυτή η κρεατίνη είναι πιο αποτελεσματική από άλλους τύπους, συμπεριλαμβανομένων αυτών με ρυθμισμένο αλκαλικό pH (Kre-alkalin). Το Creatrona®, με διπλή υγρασία, αποτρέπει την πτώση της τιμής pH των μυών κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτό οδηγεί σε υψηλότερο όγκο προπόνησης, διεγείροντας ταχύτερη ανάκαμψη από το αρχικό pH μετά την προπόνηση. Το Creatrona® δεν διαρκεί μόνο περισσότερο από άλλες κρεατίνες, είναι πιο σταθερό και έχει καλύτερο ρυθμό απορρόφησης. Αυτό το πιο σταθερό και ουδέτερο περιβάλλον pH δεν προσφέρει μόνο καλύτερη απορρόφηση, αλλά λειτουργεί επίσης ως ρυθμιστικό διάλυμα γαλακτικού οξέος, οδηγώντας σε καλύτερη προπόνηση.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε την κρεατίνη MagnaPower®. Το Magnesium Creatine Chelate είναι ο τύπος κρεατίνης που ονομάζεται MagnaPower® που θα σας προσφέρει μια μεγάλη αύξηση της δύναμης και της μυϊκής αντοχής. Αυτή είναι πιθανώς η καλύτερη μορφή κρεατίνης στην αγορά, πολύ καλύτερη από τη μονοένυδρη κρεατίνη και ανώτερη από άλλες προηγμένες φόρμουλες κρεατίνης. Ο τέλειος συνδυασμός είναι εδώ, είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός που υπάρχει όσον αφορά την κρεατίνη, με την τελευταία τεχνολογία, το μόνο πράγμα που μπορούμε να ελπίζουμε είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πάρτε 3 - 5 κάψουλες 30 λεπτά πριν την προπόνηση.

Παρόμοια Προϊόντα