Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 37%

CELLXLPD ZERO 300GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: FUTURETEC
Άμεσα διαθέσιμο
FT5439
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 41.50 
26.00 
Κερδίζετε: 15.50 € (37%)
+

Το CELLXLPD ZERO της FUTURETEC είναι ενα προηγμένο προϊόν ειδικής διατροφής για μέγιστη παραγωγή νιτρικού οξειδίου PRE-WORKOUT ENERGY BOOSTER.

Αποτελείται από τον συνδυασμό:

- L-arginine Κyowa Quality®

- KSM-66 Ashwagandha®

- Sabeet™

- L- citrulline

- Caffeine

- Beta alanine

- Creatine

- Bcaa 2:1:1

- Vit b6 & b1

Η L-arginine εξαιρετικής ποιότητας Κyowa Quality® είναι το αμινοξύ – πρόδρομος ουσία – της παραγωγής νιτρικού οξειδίου στο σώμα. Ανεβάζει την αιματική ροή, δίνοντας την αίσθηση έντονου πρηξίματος στους μυς, ταυτόχρονα όμως αυξάνει και την μεταφορά οξυγόνου στους ιστούς, ενισχύοντας την απόδοση.

Το KSM-66 Ashwagandha® αποδεικνύεται κλινικά ότι ενισχύει την αθλητική απόδοση αυξάνοντας την καρδιοαναπνευστική αντοχή (VO2 max), την ανάπτυξη των μυών και τη δύναμη κατά τη διάρκεια της φυσικής προπόνησης. Βοηθά επίσης τους κουρασμένους μύες να ανακάμψουν γρηγορότερα παρέχοντάς τους φυσική ανακούφιση από το στρες.

Το Sabeet™ είναι μια πλούσια πηγή ανόργανων νιτρικών από κόκκινα παντζάρια, κλινικές μελέτες εχουν δείξε οτι βελτιώνει την άσκηση και την καρδιαγγειακή απόδοση και βοηθά στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας.

Η μικρονισμένη κρεατίνη – ανώτερης ποιότητας ανεβάζει τα επίπεδα ΑΤΡ στο σώμα, ανεβάζοντας την ένταση των προπονήσεων καθώς οι μυς είναι πιο ανθεκτικοί στις συσπάσεις ακόμα και αν αυτές πραγματοποιούνται με μεγαλύτερο βάρος!

Ο συνδυασμός των αμινοξέων διακλαδωτής αλυσίδας των πασίγνωστων BCAA 2:1:1 τροφοδοτεί τους μυς σας με διαθέσιμη ενέργεια γρήγορα επανατροφοδοτώντας σας με ενέργεια ανάμεσα στα σετ, προστατεύοντας τους μυς σας από διάσπαση και βελτιώνοντας το χρόνο αποκατάστασης. Μην ξεχνάτε, ότι τα BCAA είναι τα μόνα αμινοξέα που μεταβολίζονται απευθείας μέσα στους μυς, προστατεύοντάς τους από διάσπαση, καθώς εάν οι μυς δεν βρουν επαρκή διαθέσιμα ενεργειακά αποθέματα αυτόοξειδώνονται (καίγονται δηλ. οι ίδιοι).

Τα BCAA στο CELLXPLD βρίσκονται στις ιδανικότερες αναλογίες (Λευκίνη Ισολευκίνη – Βαλίνη = 2 -1 -1).

Η καφεΐνη τέλος στο CELLXLPD ZERO αποτελεί ισχυρή διεγερτική ουσία που διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και την εγρήγορση, αποτελεί ψυχοενεργό διεγερτικό, ωστόσο σε τέτοιες ποσότητες μέσα στο προϊόν ώστε να είναι τόσο δραστική όσο όμως και ασφαλής!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το CELLXPLD ZERO γιατί ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ το δοκιμάζει βιώνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ και ΔΥΝΑΜΗ μέσα στην προπόνηση με φλεβικότητα και ροή αίματος προς το μυιϊκό σύστημα που μετά απο 30 δευτερόλεπτα να θέλουμε να κάνουμε το επόμενο σέτ ξανά και ξανά..!!!

Χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ τις ημέρες που κάνουμε προπόνηση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Βάλτε 2 scoops (16 g) σε 300 ml νερού και πάρτε το μία φορά την ημέρα, περίπου 30 - 60 λεπτά πριν από την προπόνηση ή την σωματική δραστηριότητα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: