Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

MOONSTRUCK® PRE-WORKOUT 480GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: Zoomad Labs®
Άμεσα διαθέσιμο
ZL3050
Σε απόθεμα
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 49.90 
37.90 
Κερδίζετε: 12.00 € (24%)
+
  • Προβολη ολων των παραλλαγών ως λίστα

Το Moonstruck® της Zoomad Labs® είναι μια φόρμουλα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τα πάντα σε κάθε προπόνηση, περιέχει συστατικά και διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν δοκιμαστεί επιστημονικά στις υψηλότερες δυνατές δόσεις για να επιτευχθούν αποτελέσματα που δεν έχουν δει προηγουμένως σε φόρμουλες πριν από την προπόνηση.

Λειτουργία Lunatic ON!

Περιέχει ViNitrox ™, ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με κλινικές μελέτες που θα σας προσφέρουν καλύτερη απόδοση και θα βελτιώσουν τις φυσικές σας ικανότητες, σύμφωνα με τις συνοδευτικές μελέτες,σπάζοντας το φράγμα κόπωσης και ενισχύοντας τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου.

Η Zoomad Labs® χρησιμοποιεί συστατικά Kyowa Quality® που εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του Moonstruck®, δεν είναι όλες οι ιδιότητες αμινοξέων ίδιες και χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα για τα πρoϊόντα μας.

Το Moonstruck® επίσης με τα AstraGin® και BioPerine®, φαρμακευτικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας με πολλές κλινικές μελέτες που δείχνουν ότι οι φόρμουλες που τις περιέχουν έχουν πολύ μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης από τις υπόλοιπες, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε δόση κάθε συστατικού. Το AstraGin® επίσης έχει προστατευτική δύναμη σε ώστε να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος,

Το Moonstruck® της Zoomad Labs® περιέχει 5gr AKKG, 3 Citrulline Malate και 2 Beta Alanine, απο τις λίγες φόρμουλες στην αγορά με αυτήν την υψηλή δόση του κύριου αμινοξέος που παράγει νιτρικό οξείδιο, με το Moonstruck® θα ανακαλύψετε ένα άλλο επίπεδο στην αγγειοδιαστολή, με την μέγιστη φλεβικότητα!

Με την υδροχλωρική κρεατίνη HCL, πιο διαλυτή και με 60% καλύτερη απορρόφηση από τη μονοϋδρική μορφή και με τον συνδυασμό διεγερτικών Άνυδρης καφεΐνης + Πράσινο τσάι + Γκουαράνα θα μεταφέρετε την ψυχική εστίαση κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε ένα άλλο επίπεδο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Αναμείξτε μια δόση 16γρ (1scoop) σε 250ml νερό 45 λεπτά πριν τη προπόνηση.

Παρόμοια Προϊόντα