Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 13%

NXT NUTRITION TNT PUMP 500GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: NXT NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
NT3940
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 40.00 
34.90 
Κερδίζετε: 5.10 € (13%)
+

Ισχυρή μη διεγερτική φόρμουλα προ-προπόνησης για παραγωγή νιτρικού οξειδίου.

 Αυξάνει την ενδοκυτταρική στάθμη του νερού και την παροχή θρεπτικών ουσιών Καθυστερεί την κόπωση, αυξάνει την αντοχή και ενισχύει την ανάκαμψη μεταξύ των σετ.

Το NXT Tnt Pump είναι μια υπερσύγχρονη φόρμουλα προπόνησης.

Όταν λαμβάνεται πριν από την προπόνηση, θα επιταχύνει τα αποτελέσματα συνδυάζοντας Γλυκερόλη για αύξηση του ενδοκυτταρικού νερού για μεγιστοποίηση του μυϊκού πρηξίματος. Citrulline Malate για βελτίωση της ροής του αίματος και της παροχής θρεπτικών συστατικών.

Η ικανότητα ενίσχυσης της παροχής θρεπτικών ουσιών στους ιστούς κατά τη διάρκεια της προπόνησης έχει ζητηθεί από καιρό από bodybuilders και αθλητές.

Ο λόγος?

Ενισχύει την υπερτροφία των μυών, διεγείρει την παραγωγή οξειδίου του αζώτου και οδηγεί σε πιο παραγωγικές προπονήσεις συνολικά. Ωστόσο, οι λύσεις για την επίτευξη αυτής της κατάστασης για την παραγωγικότητα εντός της προπόνησης έχουν μειωθεί μέχρι στιγμής, με κακές συνθέσεις και ασθενή επίπεδα συστατικών που παράγουν αναποτελεσματικά αποτελέσματα - μέχρι τώρα ... NXT Nutrition - Οι πλοίαρχοι της καινοτομίας Με βάση τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις, έχουμε διαμορφώσει το TNT Pump ως την απόλυτη μη διεγερτική φόρμουλα προ-προπόνησης για σοβαρούς αθλητές.

Ακολουθώντας την προσέγγιση "Λιγότερα συστατικά, δοσολογίες υψηλότερης ποιότητας", η TNT Pump περιέχει έναν συνδυασμό Citrulline Malate, Glycerol, Beta Vulgaris και Betaine για τις τρελά μυϊκά πρηξίματα!!!

Κάθε συστατικό διαθέτει συνεργιστικές ιδιότητες που σας επιτρέπουν να ενισχύσετε την παραγωγή οξειδίου του αζώτου, με τη σειρά του, παρέχοντας περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους μυς εργασίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Εκτός από τις τερατώδεις μυϊκές αντλίες, οι αθλητές που συμπληρώνουν το TNT Pump μπορούν να καθυστερήσουν την έναρξη της κόπωσης, να προωθήσουν την ανάκαμψη μεταξύ των σετ και να αυξήσουν τη συνολική αύξηση της δύναμης κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Για άτομα κάτω των 80 κιλών σωματικού βάρους, αναμίξτε 1 κουταλιά (10g) με 200 ml κρύο νερό και καταναλώστε 10 λεπτά πριν από την προπόνηση. Για άτομα άνω των 80 κιλών σωματικού βάρους, αναμίξτε 2 κουταλιές (20g) με 300 ml κρύο νερό και καταναλώστε 10 λεπτά πριν από την προπόνηση.

 

Παρόμοια Προϊόντα