Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 23%

USN CREATINE ANABOLIC 900GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2311243884

Εταιρία: USN
Άμεσα διαθέσιμο
UN8877
Σε απόθεμα
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 40.00 
31.00 
Κερδίζετε: 9.00 € (23%)
+

Νέο επίπεδο ενέργειας στην προπόνηηση με την ολοκληρωμένη φόρμουλα κρεατίνης της USN!

Το Creatine Anabolic είναι μια επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα κρεατίνης για να μεγιστοποιείται η απορρόφηση της κρεατίνης από τους μυς, προκειμένου να προωθείται στο μέγιστο βαθμό η δύναμη και η απόδοση, η αύξηση των επιπέδων ΑΤΡ (τριφοσφωρική αδενοσίνη), του μυϊκού γλυκογόνου, η αύξηση του όγκου των μυϊκών κυττάρων και η επιτάχυνση της μυϊκής ανάπτυξης.

Η πούδρα του συμπεριλαμβάνει 4 καθαρές μορφές κρεατίνης, για να εξασφαλίζεται η απόλυτη απορρόφηση της. Η μεταφορά της γίνεται μέσω ενός συμπλόκου υδατανθράκων από δεξτρόζη και άμυλο αραβοσίτου και απορροφάται από τα μυϊκά κύτταρα μέσω του Insuforce ένα δυναμικό μεταφορέα ινσουλίνης. 

Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μια φυσικά αναβολική δράση της ινσουλίνης και τη μέγιστη απορρόφηση της κρεατίνης και του γλυκογόνου. Επιπλέον, η φόρμουλα MyoFORCE Matrix™ που εμπειριέχει, προσφέρει μια υψηλή παροχή βήτα-αλανίνης η οποία εκτός των άλλων οφελών της βοηθάει τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τους απλούς υδατάνθρακες ως ενέργεια και αυξάνει την ενδομυϊκή συγκέντρωση καρνοσίνης, υποστηρίζει τη σύνθεση του γλυκογόνου, τη πρωτεϊνοσύνθεση και την κατακράτηση αζώτου ενώ παράλληλα αποτρέπει την κορτιζόλη, προλαμβάνοντας τη διάσπαση της μυϊκής πρωτεΐνης για τη χρησιμοποίηση της ως ενέργεια.

Βασικά πλεονεκτήματα του Creatine Anabolic:

  • Εκρηκτική αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας

  • Άμεση ανασύσταση του μυϊκού γλυκογόνου

  • Μέγιστη διόγκωση των μυϊκών κυττάρων και άμεση μυϊκή αποκατάσταση

Δοσολογία:  Ανακατέψτε ένα scoop με 300-400ml δροσερό νερό για μία δόση. Αναλόγως της διατροφή σας, τις πρώτες 5 ημέρες (φάση φόρτωσης) καταναλώστε έως 3 δόσεις ημερησίως, μία το πρωί όταν ξυπνήσετε και τις υπόλοιπες πρίν (30 λεπτά) και μετά την προπόνηση. Τις ημέρες που δεν κάνετε προπόνηση καταναλώστε μία δόση το πρωί και τις άλλες μετά από 12 ώρες. Κατά τη φάση της διατήρησης καταναλώστε μία ή δύο δόσεις ημερησίως αμέσως μετά την προπόνηση.

Συστήνεται να πίνετε 8-12 ποτήρια νερό ημερησίως.

Παρόμοια Προϊόντα