Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 13%

MUSCLE JUNKIE CREATINE REHAB 650GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: MUSCLE JUNKIE
Άμεσα διαθέσιμο
MJ9939
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 24.00 
20.95 
Κερδίζετε: 3.05 € (13%)
+

Η εστίαση στην ανάκαμψη είναι πάντα βασικό στοιχείο για τα μυικά κέρδη.

Η προηγμένη βιο-μηχανική μας οδήγησε στο δρόμο του Muscle Junkie Rehab, ενός μοναδικού παρασκευάσματος όγκου υπερ μυϊκών κυττάρων μετά την προπόνηση, που αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την τρελή μυϊκή δύναμη και αύξηση μεγέθους, μεταξύ όλων των αληθινών MUSCLE JUNKIES.

Η εστίαση στη διάσωση των κερδών από κάθε προπόνηση είναι πάντα βασικό στοιχείο για τη σωστή REHAB. Η εστίαση στη διάσωση των κερδών από κάθε προπόνηση είναι πάντα βασικό στοιχείο για τη σωστή REHAB. Η προηγμένη βιο-μηχανική μας οδήγησε στο δρόμο προς την ανάκαμψη και στον δρόμο ανακαλύψαμε το Muscle Junkie Rehab.

Αυτή η μοναδική παρασκευή όγκου υπερ-μυϊκών κυττάρων μετά την προπόνηση, αναπτύχθηκε για να υποστηρίζει την τρελή μυϊκή δύναμη και αύξηση μεγέθους, μεταξύ όλων των αληθινών μυϊκών Junkies. Το Lab Freaks με τομή Muscle Junkie έκανε τους Monster Makers να συγκεντρώσουν μόνο τα πιο αποδεδειγμένα συστατικά για τη δημιουργία μυών, σχεδιασμένα να δημιουργούν δείγματα που έχουν προσδεθεί στους μυς.

Η μοναδική προσφορά υδατανθράκων οδηγεί την κρεατίνη και άλλες προ-αναβολικές ενώσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε υπερκορεσμένα κύτταρα μυϊκού ιστού για να πυροδοτήσουν παράγοντες αναβολικής ανάπτυξης για πραγματικά μεταλλαγμένα κέρδη. Το διφασικό σύμπλεγμα κρεατίνης έχει φορτωθεί με αντι-καταβολικά αμινοξέα και παρέχει τα απαραίτητα δομικά στοιχεία και επίπεδα φρικιαστικής αντοχής που χρειάζονται για να χαρακτηριστούν ως αληθινά μυϊκά Junkie.

Με αρκετά από αυτά τα ζωτικά συστατικά για να διασφαλιστεί ότι το σύστημά σας προετοιμάζεται για αυξημένη μεταβολική ρύθμιση και μετρήσιμα κέρδη.

Οδηγίες χρήσης: Ως συμπλήρωμα διατροφής προσθέστε 1½ Scoops (περίπου 50 g) σε 300-400 ml κρύου νερού, ανακινήστε έντονα και αρχίστε να πιείτε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής σας - Συνεχίστε να ανακινείτε κατά διαστήματα για να αποφύγετε την καθίζηση των συστατικών - Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε τη μετάλλαξη του Muscle Junkie Creatine Mutant με ένα πρόγραμμα προπόνησης με σκληρό βάρος και μια υψηλή πρωτεΐνη, δίαιτα μυών - Πίνετε τουλάχιστον 2-3 λίτρα υγρού την ημέρα. 

Παρόμοια Προϊόντα