Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 30%

ALKA MAX CREATINE ALKALINE 120 TABLETS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

Δυνατότητα πληρωμής
Πιστωτική - Χρεωστική κάρτα, Paypal, Κατάθεση, Αντικαταβολή

Brand: EUROSUP
Άμεσα διαθέσιμο
ES3214
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 37.00 
25.90 
Κερδίζετε: 11.10 € (30%)
+

Το ALKA MAX της EUROSUP είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κρεατίνη αλκαλική Creapure® pH 10 που αποτελείται από την κρεατίνη Creapure® ρυθμισμένη με δύο ρυθμιστές οξύτητας. Το προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες αθλητές που ασκούν έντονη σωματική άσκηση.

H κρεατίνη, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής, αφού συνδέεται με την δύναμη, τον μυϊκό όγκο και την αντοχή. Γι αυτό ακριβώς το λόγο, τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια πραγματική Επανάσταση στο θέμα της κρεατίνης αφού οι ερευνητές και διατροφολόγοι έχουν καταστήσει την κρεατίνη ως το κέντρο της προσοχής τους, σχεδιάζοντας και παράγοντας νέους τύπους κρεατίνης, και εκπληκτικούς συνδυασμούς που έχουν σαν βάση την κρεατίνη.

Η πραγματική Επανάσταση όμως ξεκίνησε με την εμφάνιση της KRE-ALKALYN. Η αλκαλική κρεατίνη, στην πραγματικότητα ανέτρεψε όλα τα δεδομένα σχετικά με την περιεκτικότητα και τη χρήση της κρεατίνης από τους αθλητές.

Το ALKA MAX περιέχει καθαρή, 100% κρεατίνη KreAlkalyn, η οποία συγκεντρώνει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις της κρεατίνης χωρίς τα μειονεκτήματα της μονοϋδρικής.

Η διαφορά της KreaAlkalyn και ο βασικός λόγος για τον οποίο απετέλεσε την πιο πρωτοποριακή ανακάλυψη στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι η αλλαγή του PH της. Όταν ένα συμπλήρωμα λαμβάνεται από το στόμα έχει ένα συγκεκριμένο ph, το οποίο όμως μεταβάλλεται μόλις ανακατευτεί με οποιοδήποτε υγρό (τα πράγματα γίνονται λίγο καλύτερα όταν λαμβάνεται με υδατανθρακούχο ρόφημα) και οπωσδήποτε μεταβάλλεται πολύ όταν έρχεται σε επαφή με τα γαστρικά υγρά του στομάχου, τα οποία έχουν τελείως διαφορετικό ph. Το αποτέλεσμα είναι να αλλάζει η σύνθεσή του συμπληρώματος και να δυσκολεύει πολύ η απορρόφησή του.

Στην περίπτωση της απλής κρεατίνης, η αλλαγή αυτή είναι πολύ σοβαρή αφού σε κάποιο βαθμό μετατρέπεται σε κρεατινίνη, μια άχρηστη ουσία που αποβάλλεται από το σώμα.

Με απλά λόγια δηλαδή, από την ποσότητα κρεατίνης που λαμβάνουμε ένα μέρος μόνο απορροφάται από τους μυς. Κι όλα αυτά λόγω της αλλοίωσης του ph. To ALKA MAX όμως κατέχει αυτό το μυστικό και δίνει τη λύση μεταβάλλοντας το αρχικό ph του ίδιου του προϊόντος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ποσότητα που λαμβάνεται από το στόμα να μην επηρεάζεται από την πορεία του στη περιοχή του στομάχου και όλη η ποσότητα να απορροφάται από τους μυς, αυξάνοντας κατά πολύ τις ευεργετικές επιδράσεις του. Έτσι λοιπόν εκμηδενίζεται η πιθανότητα να μετατραπεί σε κρεατινίνη και να επιφέρει τις αρνητικές επιδράσεις της απλής κρεατίνης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται πολύ μικρή δόση ALKA MAX για να έχουμε τα μέγιστα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρειάζεται περίοδο υπερφόρτωσης, ούτε διακοπή μετά από 1 μήνα χρήσης όπως οι περισσότερες κρεατίνες. Αντιθέτως μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα και να αποκομίζετε τα οφέλη της για απίστευτη αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει το ALKA MAX είναι ότι δεν προκαλεί κατακράτηση υγρών, ούτε πρήξιμο στο στομάχι. Η μυϊκή μάζα που κερδίζετε είναι καθαρή χωρίς νερά, κάτι που σημαίνει ότι και μετά τη διακοπή της χρήσης της, η μυϊκή σας μάζα θα παραμείνει.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πάρτε 3 ταμπλέτες 30 λεπτά πριν από την προπόνηση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Παρόμοια Προϊόντα