Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 22%

CLA 80 CLARINOL 60 SOFTGELS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: EUROSUP
Άμεσα διαθέσιμο
ES3546
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 28.00 
21.90 
Κερδίζετε: 6.10 € (22%)
+

Tο CLA 80 CLARINOL της EUROSUP παρέχει υψηλή δόση συζευγμένου λινολεϊκού οξέος (CLA), χρησιμοποιώντας το Clarinol®, το οποίο είναι ένα από τα πιο αυστηρά τυποποιημένα συμπληρώματα λινολεϊκού οξέος. Μέσω του CLA μας μπορείτε να επωφεληθείτε από τα υψηλά επίπεδα αυτού του λιπαρού οξέος.

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) είναι ένα φυσικό λιπαρό οξύ που υπάρχει σε δίαιτες που περιλαμβάνουν κρέας, τυρί και γαλακτοκομικά προϊόντα, αν και σε μικρές ποσότητες.

Το CLA βρίσκεται στα κόκκινα κρέατα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Για να λάβετε την αντίστοιχη ποσότητα CLA που περιέχεται μέσα σε δύο μαλακές κάψουλες, θα έπρεπε να φάτε 3 κιλά βοδινού κρέατος, ή 50 φέτες επεξεργασμένου τυριού! Είναι παρά πολλές ανεπιθύμητες θερμίδες και καθόλου πρακτικό! Οι κάψουλες CLA είναι πολύ εύχρηστες, πάρτε ακριβώς μια κάψουλα με κάθε γεύμα και προτού το καταλάβετε, θα αποκτήσετε εκείνο το φίνο σώμα που πάντα θέλατε!

Για ποιόν είναι κατάλληλο:

Tο CLA 80 CLARINOL της EUROSUP έχει δημιουργηθεί τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που επιθυμούν να αυξήσουν την πρόσληψη βασικών λιπαρών οξέων (συζευγμένα λινολεϊκά οξέα) σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση προκειμένου να υποστηρίξουν τους στόχους της γυμναστικής τους.

Το CLA δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και μπορεί να περιέχει ίχνη αυγών, γλουτένης, ψαριών και ξηρών καρπών. Το προϊόν αυτό δεν είναι κατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών.

Ποια είναι τα οφέλη;

  • Είναι ένα φυσικό και ασφαλές συστατικό
  • Κατασκευάζεται στην ΕΕ με τα υψηλότερα πρότυπα
  • Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σωματικού λίπους και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας
  • Μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, της συνολικής και της "κακής" χοληστερόλης 
  • Περιορίζει την ανάπτυξη και συρρικνώνει το μέγεθος των καρκινικών κυττάρων, 
  • Καταστρέφει τα προ-καρκινικά κύτταρα, 
  • Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, 
  • Μειώνει τις καρδιακές παθήσεις και πολεμάει το διαβήτη 
  • Εχει αντιοξειδωτική δράση.

Σύμφωνα με το National Health Institute, το CLA είναι το μοναδικό λιπαρό οξύ που αποδεδειγμένα έχει αυτή τη δράση στην αντιμετώπιση της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων. Ειδικότερα στη Φιλανδία μεγάλη έρευνα που κράτησε 25 χρόνια και έγινε σε 4600 γυναίκες με και χωρίς καρκίνο του μαστού, με εξέταση των επιπέδων του CLA στον ορό του αίματος τους απέδειξε ότι στις γυναίκες με τα υψηλότερα επίπεδα CLA βρέθηκαν 72% χαμηλότερα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του μαστού. 

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ως προς τη δράση του CLA, είναι η επίδραση που έχει στη σύσταση του σώματος. Πειράματα έδειξαν ότι το CLA μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σωματικού λίπους και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας. 

Το CLA αντίθετα με το απλό λινολεϊκό οξύ δεν είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό στοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά ο τρόπος δράσης του και κυρίως η αντικαρκινική και λιποδιαλυτική του του δράση το καθιστά απαραίτητο.

Tο CLA 80 CLARINOL της EUROSUP παρέχει 1000 mg CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) ανά κάψουλα.Tο Clarinol® CLA, το οποίο κατασκευάζεται από το φυσικό έλαιο κνήκου. Το Clarinol® CLA περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση λιπαρών οξέων CLA που είναι και ευεργετικά και δραστικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ: 3 softgels κατά την διάρκεια της ημέρας με νερό ή άλλο υγρό της επιλογής σας. 
 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 
 

Παρόμοια Προϊόντα