Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 24%

DORIAN YATES BLACKBOMBS 60 TABLETS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: DORIAN YATES NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
DY0230
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 39.90 
30.50 
Κερδίζετε: 9.40 € (24%)
+

Μια νέα προσέγγιση με τρεις κατευθύνσεις στην απώλεια λίπους, το Blackbombs είναι η σοβαρή επίθεση του Dorian στην καταπολέμηση του λίπους, που περιλαμβάνει τα πιο ισχυρά συστατικά που έχουν ερευνηθεί ποτέ από την επιστήμη.
Μειώνει την όρεξη, επιτρέποντάς σας να τηρείτε τη διατροφή σας χωρίς να αισθάνεστε την ανάγκη να φάτε κάτι γλυκό.
Περιέχει πολλαπλές θερμογενετικές ενώσεις που κινητοποιούν τα λιπαρά οξέα στην κυκλοφορία του αίματος, αναγκάζοντας το σώμα σας να τα καίει για ενέργεια.

Το κάψιμο του λίπους, είναι μια απλή διαδικασία.

Μπορείτε απλά να μειώσετε τις θερμίδες στη διατροφή σας μέχρι να χρησιμοποιήσετε περισσότερο καύσιμο από ό,τι καταναλώνετε. Τουλάχιστον αυτό είναι αυτό που θέλουμε να συμβεί.

Η πραγματικότητα.... Η δίαιτα είναι μια κουραστική, ανησυχητική μάχη που είναι συναισθηματικά αγχωτική και σωματικά εξαντλητική τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Μια ισχυρή θερμοσκληρυνόμενη θερμογόνος δύναμη όπως ποτέ δεν έχετε ξαναδεί, χτυπώντας τα λιποκύτταρα από κάθε δυνατή γωνία. Το Blackbombs συνθλίβει τους πόθους σας για φαγητο, αφήνοντας να αισθάνεστε ικανοποιημένοι μεταξύ των γευμάτων και να τηρείτε εύκολα τη διατροφή σας.

Τέλος, οι Blackbombs παράγουν σοβαρά επίπεδα ενέργειας. Περιέχουν φημισμένες ενώσεις καύσης λίπους, όπως εκχύλισμα φυτού λουκάνικου, εκχύλισμα φυτού γκουαράνα και εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού σε κάθε μερίδα, θα βιώσετε απίστευτη ενέργεια.Το Blackbombs είναι η μόνη λύση για να κάνει τη δίαιτα μια εύκολη διαδικασία. 

Δοσολογία: Παρτε 1 δισκίο πριν το πρωινό και 1 πριν την προπόνηση σας.

Παρόμοια Προϊόντα