Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 42%

MUSCLETECH HYDROXYCUT HARDCORE ELITE 110 CAPS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: MUSCLETECH
Άμεσα διαθέσιμο
MT9939
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 50.00 
28.90 
Κερδίζετε: 21.10 € (42%)
+

Η νέα φόρμουλα Hydroxycut Hardcore Elite ανακατασκευάστηκε πλήρως από την  MuscleTech, με ένα σκοπό: να σας προσφέρει μια απαράμιλλη θερμογονική εμπειρία. Με την καφεΐνη, την l-theanine και το capsicum, αυτή η ισχυρή φόρμουλα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας! Επιπλέον, το Hydroxycut Hardcore Elite θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με το βασικό συστατικό του (εκχύλισμα πράσινου καφέ). Πολύ λίγοι θερμογονικοί τύποι έχουν στερεές επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν το συστατικό απώλειας βάρους τους, πόσο μάλλον δύο δοκιμές για την απώλεια βάρους. Τώρα, ήρθε η ώρα να βιώσετε τι μπορεί να κάνει μια πραγματική φόρμουλα απώλειας βάρους για σας!

Ισχυρό σύμπλεγμα για απώλεια βάρους δοκιμασμένο σε 2 επιστημονικές μελέτες!

Σε μία μελέτη, τα άτομα που έλαβαν το βασικό συστατικό (εκχύλισμα πράσινου καφέ) στο Hydroxycut Hardcore Elite για 60 ημέρες έχασαν, κατά μέσο όρο, 10,95 λίβρες έναντι της ομάδας του εικονικού (placebo), η οποία έχασε κατά μέσο όρο 5,40 λίβρες. Και οι δύο ομάδες ακολούθησαν δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Σε μια δεύτερη μελέτη διάρκειας 8 εβδομάδων, τα άτομα που χρησιμοποίησαν το ίδιο βασικό συστατικό έχαναν κατά μέσο όρο 3,7 κιλά. έναντι ατόμων που χρησιμοποιούν placebo, οι οποίοι έχασαν κατά μέσο όρο 1,25 λίβρες. Και οι δύο ομάδες ακολούθησαν δίαιτα με μειωμένη θερμίδες και μέτρια άσκηση.

Ισχυρή θερμογένεση και πολύ ενέργεια!

Το Hydroxcut Hardcore Elite περιέχει επίσης ένα ισχυρό υπερ-θερμογόνο συστατικό (άνυδρη καφεΐνη), η οποίο έχει αποδειχθεί ότι παρέχει μια σημαντική ώθηση ενέργειας μετά από μία μόνο δόση!

Εάν ζητάτε το καλύτερο για το σώμα σας και θέλετε μια υπερ-θερμογόνο φόρμουλα που λειτουργεί τόσο σκληρά όσο και εσείς, δοκιμάστε το Hydroxycut Hardcore Elite!

Για να αξιολογήσετε την ανοχή σας στο προϊόν, την πρώτη ημέρα, πάρτε 1 κάψουλα μία φορά την ημέρα. Την 2η και 3η μέρα, πάρτε 2 κάψουλες μία φορά την ημέρα. Την 4η ημέρα και μετά, πάρτε 2 κάψουλες δύο φορές την ημέρα, 30 έως 60 λεπτά πριν από τα δύο κύρια γεύματα. Μην λάβετε για διάστημα 5 ωρών από την ώρα του ύπνου (καφεϊνη).

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε για 60 ημέρες σε συνδυασμό με δίαιτα και προπόνηση. Μην υπερβαίνετε τις 4 κάψουλες σε περίοδο 24 ωρών. Μην το χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 8 εβδομάδες. Πίνετε 10 ποτήρια νερό καθημερινά για γενική καλή υγεία.

Παρόμοια Προϊόντα