Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 61%

EUROSUP EGG PRO 800GR ΗΜ/ΛΗΞΗΣ 31/9/2021

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: Eurosup
Άμεσα διαθέσιμο
ES3280
Σε απόθεμα
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 48.00 
18.90 
Κερδίζετε: 29.10 € (61%)
+

Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων με ανάλωση κατά προτίμηση έως 31/09/2021. Τα συμπληρώματα που διατηρούνται σε δροσερό μέρος και μακρυά απο τον ήλιο μπορούν να καταναλωθούν ως και έξι μήνες μετά την ημερομηνία Best Before οπου αναγράφετε στην συσκευασία.

Η EGG PRO της EUROSUP είναι συμπλήρωμα διατροφής βασισμένο στην πρωτεΐνη από ασπράδι αυγού (λευκωματίνη ή αλβουμίνη) ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές. Η πρωτεΐνη και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας καθώς και στη μείωση της κούρασης και του αισθήματος κόπωσης.

Επί δεκαετίες, το αυγό υπήρξε το μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις διάφορες διαθέσιμες μορφές πρωτεΐνης. Για πολλά χρόνια, η λευκωματίνη αποτελούσε την κύρια πηγή πρωτεΐνης για κορυφαίους αθλητές σωματικής διάπλασης όπως είναι ο Arnold Schwarzenegger και ο Lou Ferrigno.


Τo συμπλήρωμα διατροφής EGG PRO, έχει ως βάση του την πρωτεΐνη αυγού και έχει δυο σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ανθρώπινο οργανισμό:

A. Περιέχει πολύ χαμηλά λιπαρά,

B. Παρέχει ένα ευρύ προφίλ αμινοξέων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου (BCAA) που ανήκουν στην κατηγορία των απαραίτητων αμινοξέων. Τα απαραίτητα αμινοξέα δεν παράγονται από τον ανθρώπινο οργανισμό γι’ αυτό και θα πρέπει να προσλαμβάνονται μέσω της διατροφής.

Η πρωτεΐνη αυγού είναι αρκετά ανεκτή από το στομάχι –με την προϋπόθεση να υπάρχει μέτρο στην χρήση της- και απορροφάται πλήρως από τον ανθρώπινο σύστημα. 

Η EGG PRO είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο κυρίως για τους αθλητές σωματικής διάπλασης ή/και άλλων αθλημάτων στα οποία απαιτείται μυϊκή δύναμη και ενέργεια. Ο μέσος βαθμός απορρόφησής του από τον οργανισμό, ανεβάζει για 1-3 ώρες τα επίπεδα των αμινοξέων που κυκλοφορούν στο αίμα, που σημαίνει ότι η EGG PRO αποτελεί πολύ καλή επιλογή για χρήση πριν την σωματική άσκηση με χρήση αντίστασης (προπόνηση με βάρη).

Η EGG PRO είναι πολύ καλό συμπλήρωμα για να το χρησιμοποιείτε ακόμα και ως ρόφημα ανάμεσα στα γεύματά σας. Παρέχει πλούσια και πλήρως αφομοιώσιμη πρωτεΐνη που μπορεί να θρέψει τον μυϊκό σας ιστό και να σας χαρίσει δυνατούς μύες. Επίσης, λόγω του βαθμού απορρόφησής της, η EGG PRO μπορεί να καλύψει το διατροφικό κενό που υπάρχει ανάμεσα στα γεύματά σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Προσθέστε 3 μεζούρες= 30 g σε 200ml νερού. Λαμβάνετε μια μερίδα την ημέρα ανάμεσα στα κύρια γεύματα, μία ώρα πριν ή αμέσως μετά την προπόνηση. Το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας και έχει τέλεια διαλυτότητα πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε σείκερ. Απλά εισάγετε ένα μέρος του προϊόντος στο ποτήρι, προσθέστε νερό και ανακατεύετε με ένα κουτάλι για λίγα δευτερόλεπτα. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Παρόμοια Προϊόντα