Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 12%

GASPARI MUOFUSION ADVANCED PROTEIN 1814GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2311243884

Εταιρία: GASPARI NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
GN3892
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 49.90 
43.90 
Κερδίζετε: 6.00 € (12%)
+

Gaspari MyoFusion Advanced Protein 1814gr

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΜΙΓΜΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

  • 25 γραμμάρια ορού γάλακτος και καζεΐνης υψηλής ποιότητας 

  • Πρωτεϊνικό μείγμα για απελευθέρωση αμινοξέων αργής αποδέσμευσης 

Το Myofusion® Advanced Protein αποτελεί παράδειγμα της ατελείωτης δέσμευσης της Gaspari να παρέχει τις υψηλότερης ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνες σε σκόνη στις μάζες. Ειδικά σχεδιασμένο να είναι όχι μόνο η πιο νόστιμη σκόνη άπαχης πρωτεΐνης που διατίθεται αλλά και η πιο αποτελεσματική. Το MYOFUSION® είναι το τελευταίο αποκορύφωμα ετών επιστημονικής έρευνας. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν ότι εάν θέλετε να αυξήσετε τον άπαχο μυϊκό σας ιστό και να προκαλέσετε νέα απώλεια λίπους, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το κάνετε είναι να αυξήσετε την ποσότητα πρωτεΐνης που καταναλώνετε κάθε μέρα. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι δεν δημιουργούνται όλες οι πρωτεΐνες εξίσου! Ενώ η μέση πρωτεΐνη σε σκόνη στην αγορά σάς προσφέρει μία ή δύο διαφορετικές μορφές πρωτεΐνης, μόνο το MYOFUSION® Advanced Protein σάς παρέχει ένα κλινικά επικυρωμένο μείγμα από τις 5 πιο αποτελεσματικές πηγές πρωτεΐνης που είναι γνωστές στον άνθρωπο. 

Αυτό το μείγμα πρωτεϊνών σχεδιάστηκε προσεκτικά για να μεγιστοποιήσει τον αναβολισμό των μυών παρέχοντας στους πεινασμένους μύες σας μια στιγμιαία αύξηση αμινοξέων μέσω υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης υδρολύματος Whey Protein και Isolate Whey. Αυτό καθιστά το MYOFUSION® Advanced Protein την ιδανική λύση για όταν χρειάζεστε πρωτεΐνη FAST, όπως αμέσως μετά από έντονη προπόνηση. 

Η νέα επιστήμη αιχμής έχει δείξει ότι εκτός από την ανάγκη πρωτεΐνης εξαιρετικά γρήγορης δράσης, ο πιο ισχυρός τρόπος για να αποκτήσετε άπαχη μάζα σώματος είναι επίσης να καταναλώσετε μια ακριβή αναλογία τόσο πρωτεΐνης ορού γάλακτος όσο και πρωτεΐνης καζεΐνης. Μέσω του συνδυασμού Milk Protein Isolate, Micellar Casein και Whey Protein Concentrate, το MYOFUSION® Advanced Protein ακολουθεί αυτήν την επιστήμη μέχρι το χιλιοστόγραμμα.

Εάν θέλετε να λάβετε σοβαρά υπόψη την εκπαίδευσή σας, ο τρόπος για να αποκομίσετε τα μεγαλύτερα αποτελέσματα είναι να ακολουθήσετε την κλινική επιστήμη Gaspari Nutrition® που χρησιμοποιείται στη δημιουργία του MYOFUSION® Advanced Protein.

Δοσολογία: Ανακατέψτε 1 Scoop με 250ml κρύου νερού, αποβουτυρωμένου γάλακτος ή του αγαπημένου σας ποτού σε αναδευτήρα, ποτήρι ή μπλέντερ. Χρησιμοποιήστε μεταξύ των γευμάτων και μετά την άσκηση.

Παρόμοια Προϊόντα