Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 21%

PRO TIME RELEASED PROTEIN FORMULA 900GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: EUROSUP
Εξαντλήθηκε
ES7675
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 39.00 
30.90 
Κερδίζετε: 8.10 € (21%)
PRO TIME - Πρωτεϊνική φόρμουλα βραδείας αποδέσμευσης 
  • Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη Β6, πρωτεΐνες, σε σκόνη
  • Σχεδιασμένο για τους αθλητές που προπονούνται κάθε μέρα
  • Η φόρμουλα της PRO TIME περιέχει διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης προκειμένου να επιτευχθεί, χρονικά, υψηλότερη  απορρόφηση
  • Η Eurosup χρησιμοποιεί απομονωμένες και συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ορού γάλακτος, ασπράδια αυγών και καζεϊνικών αλάτων ασβεστίου. Το προϊόν είναι στιγμιαίο για να έχουμε μια καλύτερη διαλυτότητα στο νερό και υπέροχη γεύση.
  • Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την διατήρηση της μυϊκής μάζας

 
Τα συστατικά της PRO TIME συμβάλλουν στις ακόλουθες φυσιολογικές λειτουργίες: ανάπτυξη ή συντήρηση της μυϊκής μάζας (πρωτεΐνη) και μείωση της κούρασης και του αισθήματος της κόπωσης (Βιτ. B6). Το μίγμα πρωτεΐνης που περιέχεται στην PRO TIME είναι σχεδιασμένο να προάγει σταθερό επίπεδο αμινοξέων στο κυκλοφορικό σύστημα, για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. 

Περιέχει πρωτεΐνες με διαφορετικό χρόνο πέψης, και έτσι επιτρέπει τη σταδιακή απελευθέρωση αμινοξέων (βραδείας αποδέσμευσης πρωτεΐνη). Η ταχύτερα διασπώμενη πρωτεΐνη είναι αυτή του ορού γάλακτος, η πιο αργή το καζεϊνικό ασβέστιο, ενώ οι άλλες πρωτεΐνες που περιέχονται στην PRO TIME έχουν ένα χρόνο πέψης μεταξύ των δύο αυτών πρωτεϊνών, για την επίτευξη πολύ αργής αποδέσμευσης των αμινοξέων. Η PRO TIME Plus παρέχει το φυσικό πεπτικό ένζυμο βρομελίνη που δρα υποστηρικτικά ως προς την φυσιολογική διαδικασία της πέψης των πρωτεϊνών.
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Αναμείξτε 3 μεζούρες = 30 g με 130ml - 200ml νερό. Λαμβάνετε μια μερίδα την ημέρα ανάμεσα στα κύρια γεύματα, μία ώρα πριν την προπόνηση ή αμέσως μετά την προπόνηση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Παρόμοια Προϊόντα