Check icon 5.000+ προϊόντα άμεσα διαθέσιμα!
5000-iconΔωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα
5000-icon Δευτ.-Παρ 10:00 - 20:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00
Phone icon

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884 / 6946543775

Muscletech Nitrotech Performance Series 1800gr

Muscletech Nitrotech Performance Series 1800gr - Cookies & Cream

MT9404
Άμεσα διαθέσιμο
61.50 
από 90.00  Κερδίζετε: 28.50 € (32%)
Σε Απόθεμα
+
Wishlist icon
Free Shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για όλη την Ελλάδα

No1 E-Shop

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

της παραγγελίας σας

Muscletech Nitrotech Performance Series 

NitroTech της ΜuscleTech είναι η πιο δημοφιλής πρωτεϊνική φόρμουλα στον κόσμο.

Είναι ένα προϊόν το όνομα του οποίο αποτελεί τον ορισμό του συμπληρώματος πρωτεΐνης και όχι τυχαία:

Η NitroTech ήταν η πρώτη πρωτεΐνη που παρασκευάστηκε με την τεχνολογία της νανομοριακής διασποράς που εξασφάλιζε τη δημιουργία πρωτεϊνικών μορίων με 7400% μικρότερο μέγεθος συγκριτικά με τα απλά πρωτεϊνικά μόρια.

Αυτό εξασφάλιζε την ταχύτερη μεταφορά και λήψη αμινοξέων από τα μυϊκά κύτταρα κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και αμέσως μετά την προπόνηση που η πλήρης απορρόφηση αμινοξέων είναι επιτακτική για το ’’μπλοκάρισμα’’ του καταβολισμού και την έναρξη της διαδικασίας μυϊκής ανάρρωσης – αποθεραπείας.

Η NitroTech υπήρξε και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην ταχύτερη μεταφορά και λήψη αμινοξέων από τα μυϊκά κύτταρα χωρίς περιττό λίπος και σάκχαρα.

Η NitroTech δεν περιέχει κανένα άγνωστο ή ’’κρυμμένο’’ συστατικό στη σύνθεσή της αλλά μόνο ποιοτικά συστατικά ανάπτυξης για πραγματικά αποτελέσματα στην καθημερινή προσπάθεια στην προπόνηση.

Η NitroTech κάνει αισθητή τη διαφορά μεταξύ της ποσότητας πρωτεΐνης που απλά λαμβάνεται και της ποσότητας πρωτεΐνης που όχι μόνο λαμβάνεται αλλά και αφομοιώνεται πλήρως , αυξάνοντας μέχρι και 60% την απορρόφηση ενεργών πρωτεϊνικών μορίων από τον οργανισμό !!

Η NitroTech εξασφαλίζει και διατηρεί τη θετική ισορροπία αζώτου χάρη στις μοναδικές αναλογίες αμινοξέων που περιέχει κι έτσι επιτυγχάνει τέλεια τους στόχους της μυϊκής ανάπτυξης, ιδιαίτερα για εκείνα τα αθλήματα που απαιτούν δύναμη.

Αν θέλετε κι εσείς να αυξήσετε άμεσα τη μυϊκή σας μάζα, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν που δεν υπόσχεται αλλά πραγματοποιεί, τότε χρησιμοποιήστε την καλύτερη πρωτεΐνη στον κόσμο, χρησιμοποιήστε τη NitroTech.

Με αυτά και άλλα πολλά η NitroTech επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την κυριαρχία της και την κατάκτηση της απόλυτης κορυφής ανάμεσα σε κάθε άλλο συμπλήρωμα πρωτεΐνης !!

Η καλύτερη φόρμουλα NitroTech που παρασκευάστηκε ποτέ.

Απευθύνεται σε όλους εκείνους, άνδρες – γυναίκες που γυμνάζονται συστηματικά, σε δραστήριους ανθρώπους που θέλουν να συμπληρώνουν πρωτεΐνη στη διατροφή τους, σε αθλητές και αθλούμενους αλλά και σε εκείνους τους «απαιτητικούς» που θέλουν περισσότερη δύναμη, καλύτερη απόδοση, ταχύτερη ανάρρωση μετά την προπόνηση.

Η νέα NitroTech περιέχει 20% περισσότερη πρωτεΐνη συγκριτικά με την προηγούμενη έκδοση και παρέχει 30gr ολοκάθαρης πρωτεΐνης.

Η κύρια πηγή πρωτεΐνης που χρησιμοποιείται είναι απομονωμένος ορός γάλακτος (whey isolate) όπου η βιολογική του αξία είναι η υψηλότερη που υπάρχει.

Περιέχει 3gr κρεατίνης ανά δόση με σκοπό την αύξηση της δύναμης, της αντοχής και της μυϊκής ισχύος. Περιέχει ταυρίνη – βήτα αλανίνη – γλυκίνη. Τα συγκεκριμένα αμινοξέα αυξάνουν την πρωτεϊνοσύνθεση, βελτιώνουν την αξιοποίηση της γλυκόζης από τους μυς, αυξάνουν την κυτταρική ενυδάτωση και επομένως τον όγκο των μυών.

Δεν περιέχει λίπος ή χοληστερόλη, έχει μόλις gr υδατανθράκων σε κάθε δόση, περιέχει 100mg από τα αναγκαία πεπτικά ένζυμα για τη διάσπαση της πρωτεΐνης και 50mg παπαΐνης που προέρχεται από την παπάγια και συμβάλει στην καλύτερη απορρόφηση της πρωτεϊνης και στη μείωση των φλεγμονών που δημιουργούνται από την έντονη προπόνηση.

Η απόλυτη πρωτείνη έγινε ακόμα καλύτερη και είναι γεγονός ότι θα εκπλαγείτε από τα παοτελέσματα που θα σας προσφέρει καθώς:

 • Περιέχει 30gr πρωτεΐνης σε κάθε δόση, δηλ. 20% περισσότερη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.
 • Περιέχει πρωτεΐνη που προέρχεται από απομονωμένο ορό γάλακτος ως κύρια πηγή. Πρακτικά την καλύτερη βιολογικής αξίας πηγή πρωτείνης με άμεση & πλήρη αφομοίωση
 • Περιέχει 3gr κρεατίνης ανά δόση, με σκοπό την αύξηση της δύναμης, της ισχύος και της αντοχής.
 • Αμινοξέα γρήγορης αποδέσμευσης
 • Ενισχυμένη με ταυρίνη, βήτα αλανίνη και γλυκίνη. Τα συγκεκριμάνα αμινοξέα αυξάνουν την πρωτεϊνοσύνθεση, βελτιώνουν την αξιοποίηση της γλυκόζης από τους μυς και αυξάνουν την κυτταρική ενυδάτωση και τον όγκο των μυών ως τελικό αποτέλεσμα.
 • Πρωτεϊνική φόρμουλα με σχεδόν μηδενικά ποσοστά λίπους και υδατανθράκων.

Βασικά οφέλη:

1. Περιέχει την περισσότερη πρωτεΐνη από όλες τις παλαιότερες φόρμουλες NITRO TECH δηλ. 30gr/δόση.

2. Χρησιμοποιεί ως κύρια πηγή πρωτεϊνης τον απομονωμένο ορό γάλακτος (whey isolate) που είναι ο καλύτερα αφομοιώσιμος και αξιοποιήσιμος από το σώμα.

3. Μόλις 2gr υδατάνθρακα ανά δόση, ποσότητα μικρότερη από όλες τις άλλες εκδόσεις.

4. Χαμηλότερο λίπος – χοληστερόλη.

5. Ενισχυμένη με αμινοξέα «κλειδιά» της προτεϊνοσύνθεσης όπως η βήτα αλλανίνη, η γλυκίνη και η ταυρίνη.

6. Υπέροχη γεύση, βραβευμένη με χρυσό μετάλλιο γεύσης από το American Masters of Taste.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η NitrοTech  γράφει αναλυτικά όλα τα συστατικά που περιέχει και μάλιστα στις ακριβείς ποσότητες, έτσι ο καταναλωτής γνωρίζει επακριβώς τις ποσότητες των συστατικών που προσλαμβάνει. Κάποιες εταιρίες δεν αναγράφουν την ακριβή αναλογία των συστατικών για να κρύψουν τις ανεπαρκείς ποσότητες των συστατικών.
 • Η NitroTech  έχει μεγάλο αριθμό από πανεπιστημιακές μελέτες που δείχνουν ότι πράγματι είναι αποτελεσματική στην αύξηση της δύναμης και της μυϊκότητας. Άλλωστε η ΜUSCLETECH είναι αντικειμενικά η πρώτη εταιρεία προϊόντων ειδικής διατροφής σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία χρησιμοποιεί πανεπιστημιακές μελέτες για να πιστοποιήσει τα αποτελέσματα των προϊόντων της.
 • Περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη και χαμηλότερα ποσοστά υδατανθράκων και λίπους συγκριτικά με το μέσο όρο των πρωτεϊνικών σκευασμάτων που είναι διαθέσιμα στην αγορά.
 • Περιέχει κρεατίνη και μάλιστα στη σωστή αναλογία με την πρωτεΐνη ώστε να αυξάνονται τα ενεργειακά αποθέματα και η μυϊκή μάζα.
 • Περιέχει επιπροσθέτως τα 3 κυριότερα αμινοξέα που σχετίζονται με την αύξηση της πρωτεινοσύνθεσης (ταυρίνη – βήτα αλανίνη – γλυκίνη).
 • Περιέχει 100mg από τα απαραίτητα ένζυμα για τη διάσπαση της πρωτεΐνης και των υδατανθράκων και 50mg παπαΐνης που προέρχεται από την παπάγια και συμβάλει στην καλύτερη απορρόφηση της πρωτεΐνης και στη μείωση των φλεγμονών που δημιουργούνται από την έντονη προπόνηση.

Δοσολογία: Πάρτε 1 δόση αμέσως πριν ή μετά την προπόνησή και όποτε κρίνεται απαραίτητο σαν συμπλήρωμα στη διατροφή ανάμεσα από τα γεύματα σας με άδειο στομάχι.

Δείτε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

No1 E-Shop

Το No1 E-Shop

συμπληρωμάτων διατροφής

Το 98% των πελατών

Το 98% των πελατών

θα αγόραζε ξανά!

Εγγύηση ποιότητας

Εγγύηση ποιότητας

σε όλα μας τα προϊόντα

Ασφαλείς Αγορές

Ασφαλείς Αγορές

Σε όλες τις συναλλαγές

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα