Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 37%

PVL MUTANT ISO SURGE 2270GR

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: MUTANT
Άμεσα διαθέσιμο
MT2233
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 95.00 
59.90 
Κερδίζετε: 35.10 € (37%)
+

H ISO SURGE σχεδιάστηκε απο τηΜutant ώστε να περιέχει την καθαρότερη δυνατή πρωτεΐνη ορού γάλακτος(isolate και hydrolysate) με την επεξεργασία του μικροφιλτραρίσματος, χωρίς λίπος, ζάχαρη και λακτόζη ενώ ταυτόχρονα έχει την καλύτερη γεύση στην παγκόσμια αγορά καθώς διατίθεται σε διαφορετικές, απολαυστικές επιλογές.

Η εξαιρετικά υψηλή βιολογική αξίατου απομονωμένου και υδρολυμένου ορού γάλακτος, σε συνδυασμό με τον γρήγορο ρυθμό απορρόφησης, καθιστούν την ISO SURGE ως την ιδανική επιλογή πρωτεΐνης για αμέσως μετά την προπόνηση καθώς και με το πρωϊνό ξύπνημα, όπου οι μύες χρειάζονται υψηλή ποσότητα καθαρής πρωτεΐνης ώστε να ανταπεξέλθουν μετά τον νυχτερινό καταβολισμό.

Η ΙSO SURGE κάνει την διαφορά στοντομέα των πρωτεϊνών καθώς δεν είναι μόνο η καλύτερα επεξεργασμένη και απορροφήσιμη πρωτεΐνη αλλά και εκείνη που έχει τις καλύτερες κριτικές για την ασύναγώνιστη γεύση της, σπάζοντας την μονοτονία της δίαιτας που κουράζει όλους τους αθλούμενους.

Με την επιπλέον προσθήκη bcaa και l-γλουταμίνης, ενισχύει τις διαδικασίες της μυϊκής ανάπτυξης και είναι η καλύτερη επιλογή για καθαρή μυϊκή ανάπτυξη και γράμμωση, αποτελώντας τον πιο γρήγορο και απολαυστικό τρόπο για την δημιουργία καθαρών μυών και για την υποστήριξη οποιουδήποτε διατροφικού πλάνου που απαιτεί την υψηλή λήψη καθαρής πρωτεΐνης.

Κάθε scoop ΙSO SURGE περιέχει 25γραμμάρια απομονωμένης και υδρολυμένης πρωτεΐνης, των πρωτεϊνών που παρουσιάζουν την ταχύτερη και πληρέστερη αφομοίωση.

Δοσολογία: Πάρτε 1 δόση αμέσως μετά την προπόνησή σας. Πίνετε 1-2 δόσεις την ημέρα ενδιάμεσα από τα γεύματα με άδειο στομάχι.