Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 52%

LIPO TONE UP MEN POWER 90 CAPSULES

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: EU NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
EU8906
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 35.00 
16.90 
Κερδίζετε: 18.10 € (52%)
+

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 31/7/2021

Το LIPO TONE UP MEN POWER είναι ο μόνος τύπος απώλειας λίπους που έχει σχεδιαστεί σε προοπτική 360 μοιρών.

Μπορούμε να πούμε ότι αυτός είναι ο πιο πλήρης λιποδιαλύτης στην αγορά, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τα ειδικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου.

Όταν υπάρχει πολύ περιορισμένη δίαιτα στις θερμίδες για απώλεια βάρους, αναμένεται να επηρεαστεί η δύναμη, η απόδοση και η μυϊκή μάζα.

Σκεπτόμενη όλες τις πτυχές της διαδικασίας καύσης λίπους, η EU Nutrition έχει αναπτύξει μια φόρμουλα που εκτός από να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος, σας βοηθά επίσης να διατηρήσετε τα πρότυπα απόδοσης, τη δύναμη και τη διατήρηση της μυϊκής σας μάζας - χάρη στο Matrix Lean Mass and Performance Men Power (Tribulus, Maca, Fenugreek, L-Arginine).

Στο LIPO TONE UP MEN POWER βρίσκετε 4 ισχυρούς μηχανισμούς: Καύση λίπους και Αυξημένος Μεταβολισμός Matrix Men Power / Diurectic Matrix Men Power / Lean Mass and Performance Matrix Men Power / Absorption Optimization Matrix.

Αυτές οι 4 συνδιασμοί μαζί κάνουν το LIPO TONE UP MEN POWER το πιο αποτελεσματικό και καινοτόμο στην αγορά.

Το LIPO TONE UP MEN POWER περιέχει πικρό πορτοκάλι, το οποίο εκτός από το ότι είναι γνωστό για την καταστολή και τον έλεγχο της όρεξης, έχει ισχυρές ιδιότητες καύσης λίπους. Το πικρό πορτοκάλι είναι θερμογόνο και είναι υπεύθυνο για την αύξηση του μεταβολισμού που οδηγεί σε επιπλέον κάψιμο θερμιδών.

Περιέχει επίσης κακάο, ένα φανταστικό συστατικό που όλοι γνωρίζουμε και έχει εξαιρετικές ιδιότητες καύσης λίπους. Γνωστή για την αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης (ορμόνη ευεξίας), βοηθά στον έλεγχο της όρεξης, δηλαδή θα έχετε λιγότερη επιθυμία να καταναλώνετε θερμίδες, συμβάλλει επίσης στον αυξημένο μεταβολισμό.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πάρτε 1 κάψουλα 30 λεπτά πριν από το πρωινό σας γεύμα και 1 κάψουλα 30 λεπτά πριν από το μεσημεριανό η πρίν την άσκηση.

Μετά απο 7 ημέρες χρήσης πάρτε 2 κάψουλες πριν από το πρωινό σας γεύμα και 1 πριν από το μεσημεριανό η πρίν την άσκηση.

Μην υπερβαίνετε τις 3 κάψουλες ημερησίως.

Παρόμοια Προϊόντα