Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 37%

IMMORTAL MACA ROOT EXTRACT 500MG 100 TABS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: IMMORTAL NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
IM9830
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 18.60 
11.70 
Κερδίζετε: 6.90 € (37%)
+

Το φυτό maca, γνωστό επιστημονικά ως Lepidium meyenii, μερικές φορές αναφέρεται ως περουβιανό ginseng ή περουβιανό πιπέρι. Αναπτύσσεται κυρίως στις Άνδεις στο κεντρικό Περού, σε δύσκολες συνθήκες και σε πολύ μεγάλα υψόμετρα - πάνω από 4.000 μέτρα. Η σκόνη ρίζας Maca είναι πολύ θρεπτική και αποτελεί εξαιρετική πηγή πολλών σημαντικών βιταμινών και μετάλλων.

Το Immortal Maca είναι ένα φυσικό εκχύλισμα ρίζας Maca, το οποίο διακρίνεται από μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση 10: 1. Ένα δισκίο περιέχει 500 mg αυτού του εκχυλίσματος ρίζας.

Το Maca υποστηρίζει τη γονιμότητα, προσθέτει ενέργεια, αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και αυξάνει τις ψυχικές ικανότητες, χάρη στο οποίο έχει θετική επίδραση στο έργο ολόκληρου του οργανισμού, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Η Maca θεωρείται ως προσαρμογόνο, δηλαδή ένα φυτό που προσαρμόζει τη δράση του στις ανάγκες των επιμέρους συστημάτων του σώματος.

Τα Adaptogens πιστεύεται ότι έχουν ιδιότητες υγείας και βοηθούν στην αποκατάσταση του σώματος στην ομοιόσταση, υποστηρίζοντας την αντοχή του στο άγχος, τόσο ψυχικά όσο και περιβαλλοντικά.

Η ρίζα Maca αυξάνει την ανδρική λίμπιντο (χωρίς να επηρεάζει το επίπεδο των ορμονών του φύλου στο αίμα) και διευκολύνει τη στύση. Επιπλέον, βελτιώνει την παραγωγή σπέρματος και την κινητικότητα του σπέρματος. Έτσι, έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα.

Η ρίζα Maca βοηθά στη μείωση των ενοχλητικών συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, όπως εξάψεις, διαταραχές του ύπνου, νυχτερινές εφιδρώσεις και καταθλιπτική διάθεση.

Το Maca προστατεύει τα κύτταρα από παθολογικές αλλαγές που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να είναι η αιτία, μεταξύ άλλων, καρκίνου, αυτοάνοσων ασθενειών, ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος.

Το Immortal Maca Root Extract είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής τόσο για τις γυναίκες (μειώνει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης) όσο και για τους άνδρες (είναι αποτελεσματικό στην περίπτωση της στυτικής δυσλειτουργίας), το οποίο έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική επιθυμία.

Προτεινόμενη χρήση: Ως συμπλήρωμα διατροφής, πάρτε ένα δισκίο μία φορά την ημέρα με νερό.

 

Παρόμοια Προϊόντα