Check icon 5.000+ προϊόντα άμεσα διαθέσιμα!
5000-iconΔωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα
5000-icon Δευτ.-Παρ 10:00 - 20:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00
Phone icon

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884 / 6946543775

1. Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο Proteinmax.gr το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα συμπληρωμάτων αθλητικής διατροφής που εδρεύει στην Ευκαρπία θεσσαλονίκης επι της οδού 25ης Μαρτιου & Ανθοκήπων 1, Ελλάδα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Η Εταιρία Proteinmax.gr διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ.

Ο Πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα αναλαμβάνει την ευθύνη για την κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στην εταιρία μας και στο κατάστημά μας, από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών μας, χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, καθώς και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή τους σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης που αφορά στην επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ 2311243884 email: [email protected]

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας Proteinmax.gr δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους λαμβάνοντας την ευκαιρία από την κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα μας, απευθύνονται σε άτομα άνω των 21 ετών!

Επίσης τα άτομα που προχωρούν σε παραγγελία από το κατάστημά μας, δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή για οποιαδήποτε πάθηση, προκειμένου να μπορούν να καταναλώνουν αυτά τα προϊόντα. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές δεν ισχύουν για τα προϊόντα του καταστήματος τα οποία βρίσκονται ήδη σε προσφορά ή έκπτωση.

Το κατάστημα Proteinmax.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη στην απροειδοποίητη αλλαγή των συστατικών αλλά και των συσκευασιών των προϊόντων. Γι αυτό ζητάμε τον άμεσο έλεγχο τους με την παραλαβή τους, ο οποίος γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

1) Η πλοήγηση και η πραγματοποιήση οποιασδήποτε συναλλαγής με το Proteinmax.gr καθιστά αυτόματα και την παραδοχή των όρων χρήσης απο πλευράς των επισκεπτών και πελατών.

2) Το Proteinmax.gr είναι ενα ηλεκτρονικό κατάστημα και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών και των προϊόντων χωρίς καμία προειδοποίηση.

3) Το Proteinmax.gr δεν αποθηκεύει αριθμούς καρτών πελατών.

4) Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές διεκπεραιώνονται μέσω της τράπεζας ALPHA BANK σε απόλυτα ασφαλή πλαίσια μέσω του συστήματος της.

5) Το Proteinmax.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παρενέργειες που θα προκύψουν από την λάθος επιλογή η την αλόγιστη χρήση τών προϊόντων.

6) Απαγορεύεται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή έχουν κάποια προβλήματα υγείας που πιθανόν και να μην το γνωρίζουν. Σε περίπτωση που κάποιος ανήλικος ή ενήλικος με πρόβλημα υγείας πραγματοποιήσει αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Proteinmax.gr δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργιθεί απο την λάθος επιλογή ή κατάχρηση κάποιου προϊόντος.

7) Τα προϊόντα ειδικής διατροφής που πωλούνται μέσω του Proteinmax.gr δεν αντικαθιστούν την καθημερινή και ισορροπημένη διατροφή, αλλα σαν στόχο τους έχουν να συμπληρώσουν μονο τις αυξημένες ανάγκες ατόμων που αθλούνται συστηματικά.

8) Το Proteinmax.gr δεν φέρει καμία υποχρέωση αποζημίωσεις για πιθανή ηθική και σωματική βλάβη προκύψει από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

9) Για ολες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες από το κατάστημα μας με την μέθοδο της αντικαταβολής μπορεί να γινει κράτηση έως 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που έχει γίνει η καταχώρηση της παραγγελίας κατόπιν επισήμανσης του πελάτη. Παραγγελίες με κράτηση προϊόντων άνω των 7 ημερολογιακών ημερών δεν θα γίνονται δεκτές εκτός αν έχει γίνει προπληρωμή με οποιαδήποτε μέθοδο πλην της αντικαταβολής.

2. Τρόποι Αποστολής
Με Courier η παράδοση γίνεται στο χώρο σας συνήθως σε 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες Δευτέρα εως Παρασκευή. Ολες οι αποστολές μας γίνονται δωρεάν χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση με την Γενική Ταχυδρομική. Εαν επιθυμείτε η παράδοση να γίνει μόνο το Σάββατο τότε επιβαρύνεστε εσείς την επιπλέον χρέωση της courier. 

Box Now 

Αυτός ο τρόπος σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου ό,τι ώρα θέλεις σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Box Now Lockers. 

Θα τα βρεις σε 1200+ σημεία σε όλη την Ελλάδα, με σίγουρα ένα κοντά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου!

  Πλεονεκτήματα

  • Λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο
  • Γρήγορη παραλαβή: Παραλαμβάνεις μέσα σε 24 ώρες, από τη στιγμή που θα δρομολογηθεί το δέμα σου, σε όλη την Ελλάδα, Το δέμα παραμένει στη θυρίδα σου για 48 ώρες. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα, είτε μέσω της ιστοσελίδας track.boxnow.gr, είτε καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο Box Now 211-1005301
 Πώς λειτουργεί;
  1. Επιλέγεις την Box Now ως τρόπο παράδοσης στο check-out
  2. Διαλέγεις το Box Now Locker (θυρίδα) που προτιμάς στο χάρτη
  3. Μόλις το δέμα φτάσει στο Locker, λαμβάνεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει την Box Now θυρίδα.

 Το κόστος μεταφορικών για όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.


3. Αποστολές & Πληρωμές


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1) Παραλαβή απο το κατάστημα μας.

Χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας 10:00-20:30 καθημερινά και Σαββάτο 10:00-15:00.

2) Μέθοδος Αντικαταβολής.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας με επιπλέον χρέωση 1.50€ ανα παραγγελία.

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

3) Πληρωμή με Paypal.

Η πληρωμή με Paypal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει εταιρεία Paypal και δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής.

4) Τραπεζική Κατάθεση.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας:

EUROBANK: 0026 0125 86 0201490124

IBAN GR3102601250000860201490124

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 52 6409 8944 988

IBAN GR27 0172 2640 0052 6409 8944 988

ALPHA BANK: 4790 0200 20 12870

IBAN GR9101404790479002002012870

Όνομα δικαιούχου: "Ματράκος Γεώργιος" 

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Υποστηρίζονται οι παρακάτω τύποι καρτών: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας σε συνεργασία με το αυτόματο σύστημα online πληρωμών της ALPHA BANK "Alpha e-Commerce" το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών σε περισσότερες απο 500 επιχειρήσεις τού κόσμου. Στην Secure φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV.)

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "ALPHA e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση ειναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλού κλειδιού.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικού εμβάσματος Web Banking από τράπεζα διαφορετική, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το ποσό που θα εισπραχθεί από την εταιρεία θα πρέπει να αντιστοιχεί στο κόστος της παραγγελίας. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την άμεση αποστολή της παραγγελίας είναι η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης και ο αριθμός παραγγελίας με email στο [email protected] 

Στίς περιπτώσεις που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω Paypal ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα της αντικαταβολής.

Σημείωση: H ελάχιστη παραγγελία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι 15€ για αποστολή σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά. Για παραλαβή από το κατάστημα μας δεν υπάρχει καμία ελάχιστη παραγγελία.


4. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όροι και προϋποθέσεις για τις αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων και αντικατάστασής τους με άλλο της αρεσκείας σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσουμε σε όποιον άλλο κωδικό προιόντος εσείς επιθυμείτε και είναι διαθέσιμος στο κατάστημά μας, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη και δελτίο αποστολής).

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2311243884 να μας ενημερώσετε για την επιστροφή - αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής/αντικατάστασης.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές χωρίς την πλήρη διαδικασία της επιστροφής/αντικατάστασης.

1) Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

**Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ( Πχ. Σπασμένα κατά την παράδοση) ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε (Πχ. Αντι για Βιταμίνη Α λάβατε βιταμίνη C) θα αντικατασταθούν χωρίς δική σας επιβάρυνση.

2) Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση.

3) Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας στέλνουμε το νέο προϊόν αν τηρούνται οι προϋποθέσεις

5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν είχατε επιλέξει την μέθοδο της αντικαταβολής η τραπεζική κατάθεση και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας, συνοδευόμενο με τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, την τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου. Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική / πιστωτική κάρτα η paypal θα επιστραφεί το ποσό απευθείας στον λογαριασμό σας.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων,τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος στην αξία που το αγοράσατε αλλά όχι τα έξοδα μεταφοράς τα οποία ειναι 5€ ανά αποστολή εκτός αν πρόκειται για αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν ή περίπτωση δικού μας λάθους.


Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων για αγορά μέσω Paypal στην οποία ο πελάτης έκανε υπαναχώρηση χωρίς κάποια υπαιτιότητα της εταιρείας μας θα αποδωθεί το χρηματικό ποσό πλήν την προμήθεια χρέωσης της Paypal.


6. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

1) Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2311243884 να μας ενημερώσετε για την επιστροφή.

2) Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

3) Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση

4) Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας επιστρέφουμε τα χρήματα αν τηρούνται οι προϋποθέσεις.

7. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το Proteinmax.gr διατηρεί το δικαίωμα τηλεφωνικής επιβεβαίωσης της παραγγελίας προς τον πελάτη όταν έχει επιλεχτεί από τον ιδιο ο τρόπος πληρωμής με την μέθοδο της αντικαταβολής. Η τηλεφωνική επιβεβαίωση δεν θα πραγματοποιείται σε πελάτες που έχουν επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, μέσω paypal η έχουν ιστορικό παραγγελιών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για πελάτες με ιστορικό παραγγελιών από το Proteinmax.gr δεν είναι απαραίτητη και δεν θα πραγματοποιείται καμία τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας πριν την αποστολή της οπου ο πελάτης θα ενημερώνετε άμεσα με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας του μέσω e-mail ώστε να βλέπει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της.

Το Proteinmax.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος από πελάτες η επισκέπτες που έχουν εισάγει λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας η αριθμο τηλεφώνου που δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, εχει φραγή εισερχομένων κλήσεων, εχει λιγότερα ψηφία η σε πελάτες που μετα από πολλαπλές προσπάθειες επικοινωνίας δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν κατέστη δυνατή η επιβεβαίωση της παραγγελίας τηλεφωνικά το Proteinmax.gr διατηρεί το δικαίωμα να στηλει ενημερωτικό sms η e-mail στον πελάτη για την επιβεβαίωση η ακύρωση της παραγγελίας του οπου ο πελάτης θα μπορεί να δώσει εκ νέου έναν ενεργό αριθμό επικοινωνίας η να καλέσει για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σε οποιαδήποτε ημέρα και ωρα λειτουργίας του καταστήματος μας στο 2311243884.

Εφόσον η παραγγελία έχει επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά ο πελάτης θα ενημερωθεί άμεσα με τον αριθμό αποστολής μεσω e-mail ώστε να βλέπει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας του. Τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας είναι απαραίτητα προς αποφυγή καθυστερήσεων η σε πιθανή αδυναμία παράδοσης από την ταχυμεταφορική εταιρεία ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη αγοραστική εμπειρία και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

8. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Πριν την αποστολή του προϊόντος η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2311243884 κατά τις ώρες 10:00-15:00 και 17:30-20:30 καθημερινά και 10:00-15:00 Σάββατο.

Σημείωση:
Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς, σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας και να ακολουθηθεί η πολιτική επιστροφών εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα της παραλαβής.

9. ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποσταλεί και για προσωπικούς σας λόγους (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας) αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης και εφόσον το δέμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ισχύουν τα εξής:

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη το Proteinmax.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί καμία νέα παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών οπου θα ενημερώνετε με αυτοματοποιημένο email για την ακύρωση της παραγγελίας του.

Η Εταιρεία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

Σημείωση: Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει ήδη αρνηθεί 1 φορά την παραλαβή κάποιας ηλεκτρονικής η τηλεφωνικής παραγγελίας του με την μέθοδο της αντικαταβολής (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας) και στο μέλλον επιθυμεί να παραγγείλει εκ νέου από το κατάστημά μας, οι επιτρεπτές μέθοδοι πληρωμής είναι: η τραπεζική κατάθεση, η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας η μέσω PayPal. Η μέθοδος πληρωμής μέσω αντικαταβολής δέν μπορεί να επιλεχθεί και παύει να ισχύει.

10. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ 

Το κατάστημα μας έχει το δικαιώμα λήξης των εκπτωτικών κωδικών - κουπονιών χωρίς καμία προειδοποίηση οταν εχει περάσει το χρονικό περιθώριο απο τη λήξη τους η οταν πρόκειτε για προσφορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων οπου αναφέρετε στο κουπόνι.

Με εκτίμηση

Proteinmax.gr