Check icon 5.000+ προϊόντα άμεσα διαθέσιμα!
5000-iconΔωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα
5000-icon Δευτ.-Παρ 10:00 - 20:00 | Σάββατο 10:00 - 15:00
Phone icon

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884 / 6946543775

1. Επιστροφές

Όροι και προϋποθέσεις για τις αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων και αντικατάστασης τους με άλλο της αρεσκείας σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσουμε σε όποιον άλλο κωδικό προιόντος εσείς επιθυμείτε και είναι διαθέσιμος στο κατάστημά μας, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και δεν έχει ανοιχτεί με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη λιανικής).

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2311243884 να μας ενημερώσετε για την επιστροφή - αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής/αντικατάστασης.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές χωρίς την πλήρη διαδικασία της επιστροφής/αντικατάστασης.

1) Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

**Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ( Πχ. Σπασμένα κατά την παράδοση) ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε (Πχ. Αντι για Βιταμίνη Α λάβατε βιταμίνη C) θα αντικατασταθούν χωρίς δική σας επιβάρυνση.

2) Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση και δεν έχει ανοιχτεί.

3) Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας στέλνουμε το νέο προϊόν αν τηρούνται οι προϋποθέσεις.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Εάν είχατε επιλέξει την μέθοδο της αντικαταβολής η τραπεζική κατάθεση και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας, συνοδευόμενο με τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, την τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου. Σε περίπτωση αγοράς με χρεωστική / πιστωτική κάρτα η paypal θα επιστραφεί το ποσό απευθείας στον λογαριασμό σας.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων,τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος στην αξία που το αγοράσατε αλλά όχι τα έξοδα μεταφοράς τα οποία ειναι 5€ ανά αποστολή εκτός αν πρόκειται για αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν ή περίπτωση δικού μας λάθους.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων για αγορά μέσω Paypal στην οποία ο πελάτης έκανε υπαναχώρηση χωρίς κάποια υπαιτιότητα της εταιρείας μας θα αποδωθεί το χρηματικό ποσό πλήν την προμήθεια χρέωσης της Paypal.3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

1) Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2311243884 να μας ενημερώσετε για την επιστροφή.

2) Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

3) Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση και δεν έχει ανοιχτεί.

4) Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας επιστρέφουμε τα χρήματα αν τηρούνται οι προϋποθέσεις.

4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πριν την αποστολή του προϊόντος η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2311243884 κατά τις ώρες 10:00-15:00 και 17:30-20:30 καθημερινά και 10:00-15:00 Σάββατο.

Σημείωση:
Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς, σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα σας και να ακολουθηθεί η πολιτική επιστροφών εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα της παραλαβής.

5. ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποσταλεί και για προσωπικούς σας λόγους (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας) αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης και εφόσον το δέμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση ισχύουν τα εξής:

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη το Proteinmax.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί καμία νέα παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών οπου θα ενημερώνετε με αυτοματοποιημένο email για την ακύρωση της παραγγελίας του.

Η Εταιρεία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

Σημείωση: Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει ήδη αρνηθεί 1 φορά την παραλαβή κάποιας ηλεκτρονικής η τηλεφωνικής παραγγελίας του με την μέθοδο της αντικαταβολής (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας) και στο μέλλον επιθυμεί να παραγγείλει εκ νέου από το κατάστημά μας, οι επιτρεπτές μέθοδοι πληρωμής είναι: η τραπεζική κατάθεση, η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας η μέσω PayPal. Η μέθοδος πληρωμής μέσω αντικαταβολής δέν μπορεί να επιλεχθεί και παύει να ισχύει.

Με εκτίμηση

Proteinmax.gr