Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Επιστροφές

Όροι και προϋποθέσεις για τις αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων και αντικατάστασής τους με άλλο της αρεσκείας σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσουμε σε όποιον άλλο κωδικό προιόντος εσείς επιθυμείτε και είναι διαθέσιμος στο κατάστημά μας, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και με τα συνοδευτικά του έγγραφα (απόδειξη και δελτίο αποστολής).

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση info@proteinmax.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2311243884 να μας ενημερώσετε για την επιστροφή - αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής/αντικατάστασης.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

ΠΡΟΣΟΧΗ: επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές Διαδικασία της επιστροφής/αντικατάστασης.

1) Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

**Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν χωρίς δική σας επιβάρυνση

2) Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση.

3) Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας στέλνουμε το νέο προϊόν αν τηρούνται οι προϋποθέσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις και αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας, συνοδευόμενο με τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, την τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου.

Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων,τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

1) Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2311243884 να μας ενημερώσετε για την επιστροφή.

2) Μας στέλνετε το προϊόν με δικά σας έξοδα στη διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Ανθοκήπων 1 Ευκαρπία Θεσσαλονίκης τ.κ. 56429

3) Γίνεται έλεγχος για το αν το προϊόν είναι στην προβλεπόμενη κατάσταση

4) Εντός 7 εργάσιμων ημερών σας επιστρέφουμε τα χρήματα αν τηρούνται οι προϋποθέσεις.

Με εκτιμηση
Proteinmax.gr