Τηλέφωνα παραγγελιών
2311243884 / 6948274687
Τηλέφωνα παραγγελιών
Marnys Natural Vitamin E Liquid Vitahelp Line
Φυσική προστασία
Υγρό σκεύασμα φυσικής βιταμίνης Ε. Κατάλληλο για vegans.
Υγρή Βιταμίνη Ε MARNYS® με πιστοποιημένη υψηλή ποιότητα που επιτρέπει επίσης την ταχεία απελευθέρωση του δραστικού συστατικού και την απορρόφησή του από τον οργανισμό. Η βιταμίνη Ε ευνοεί την προστασία από τις οξειδωτικές ελεύθερες ρίζες.
Ο φορέας σύνθεσης στο υγρό MARNYS® Vitamin E είναι το Παρθένο Ελαιόλαδο , του οποίου το κύριο συστατικό είναι το ελαϊκό οξύ, παρέχοντας λιγότερη ευαισθησία στην οξείδωση, αυτό που προσδίδει υψηλή σταθερότητα και ευνοεί την απορρόφησή του .
Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην κυτταρική προστασία από την οξειδωτική βλάβη (EFSA). Η οξειδωτική βλάβη στις κυτταρικές μεμβράνες αποσταθεροποιεί το φωσφολιπιδικό στρώμα που περιβάλλει το κύτταρο, προκαλώντας αλλοιώσεις που επηρεάζουν την κυτταρική ευημερία και τους ιστούς που περιέχουν αυτά τα κύτταρα.
Η υγρή βιταμίνη Ε MARNYS® συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τα κύτταρα τους από την οξειδωτική βλάβη, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην πλήρη ευεξία του σώματος.
Η υγρή βιταμίνη Ε MARNYS® είναι εύκολη στη δόση και τη λήψη λόγω της υγρής μορφής της , επομένως είναι πολύ βολική για παιδιά, ηλικιωμένους ή άτομα με δυσκολία στην κατάποση.
Δοσολογία: Λαμβάνετε 0,5ml την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τι είναι η βιταμίνη Ε και τι μορφές έχει;
Ο όρος βιταμίνη Ε χρησιμοποιείται ως γενική ονομασία για μια ομάδα οκτώ λιποδιαλυτών ενώσεων που παράγονται αποκλειστικά από φυτά.
Αυτές οι ενώσεις χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τις τοκοφερόλες και τις τοκοτριενόλες, οι οποίες παρουσιάζουν τη βιολογική αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε. Οι βιταμίνες και στις δύο κατηγορίες χαρακτηρίζονται με τα ελληνικά γράμματα α, β και ɣ. Το πιο βιολογικά ενεργό αντιοξειδωτικό είναι η d-α-τοκοφερόλη. Όλα τα φυτά φαίνεται να περιέχουν α-τοκοφερόλη στα φύλλα τους και σε άλλα πράσινα μέρη τους, ενώ η ɣ-τοκοφερόλη υπάρχει γενικά σε χαμηλότερες συγκεντρώσεις.
Η βιταμίνη Ε απομονώθηκε από το φύτρο σιταριού το 1936 από την ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Δρ. Έβανς, ο οποίος την ονόμασε α-τοκοφερόλη. Το όνομα τοκοφερόλη προέρχεται από το ελληνικό «tokos», που σημαίνει γέννηση, και «phérein» που σημαίνει φέρνω, με ένα «ol» που δείχνει ότι ήταν αλκοόλ.
Οι φυσικές πηγές βιταμίνης Ε προέρχονται κυρίως από λαχανικά: δημητριακά και ξηρούς καρπούς, φασόλια και σπόρους, που είναι επίσης πλούσια σε λιπαρά οξέα. Τα φυτικά έλαια που εξάγονται από αυτές τις φυτικές πηγές είναι οι πλουσιότερες διατροφικές πηγές βιταμίνης Ε. Τα δημητριακά, τα ψάρια, το κρέας, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά παρέχουν επίσης σημαντικές ποσότητες.
συμπληρωμάτων διατροφής
θα αγόραζε ξανά!
σε όλα μας τα προϊόντα
Σε όλες τις συναλλαγές
Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας. Ανατρέξτε στην πολιτική προστασίας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Αποδέχομαι