Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 5%

GASPARI DTN8 60 CAPS

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

Τηλεφωνικές παραγγελίες
2311243884

Εταιρία: GASPARI NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
GN3012
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 40.00 
37.85 
Κερδίζετε: 2.15 € (5%)
+
  • Εκρηκτική ενέργεια - από φυσικές πηγές όπως εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα πράσινου κόκκου καφέ, εκχύλισμα σπόρου γκουαράνα και εκχύλισμα Yerba Mate
  • Extreme Fat Burning - από φυσικό θερμογόνο όπως πιπεριά, εκχύλισμα μαύρου πιπεριού, ρίζα τζίντζερ και κόκκους του παραδείσου
  • Laser Mental Focus - από φυσικά νοοτροπικά όπως το Huperzia Serrata και το L-Tyrosine.
  • Υποστήριξη επινεφριδίων και στρες - από το Ashwagandha Root Extract, 5-HTP και L-Theanine

Η Gaspari απαντά επιτέλους στο αίτημα για έναν αποτελεσματικό Λιποδιαλύτη, ο οποίος όχι μόνο καταστρέφει το σωματικό λίπος, αλλά καλύπτει και τρεις άλλους βασικούς τομείς για να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία εκρηκτικού λιποδιαλύτη και ενεργειακής εμπειρίας.

Πρώτα απ 'όλα, ήθελε να φτιάξει ένα αληθινό θερμογόνο που είχε κάθε αποδεδειγμένο συστατικό για την απελευθέρωση και την διάλυση του σωματικού λίπους. Στη συνέχεια, για να τροφοδοτήσει τις προπονήσεις σας για την καύση λίπους, ο λιποδιαλύτης έπρεπε επίσης να σας δώσει ομαλή ενέργεια με φυσικά διεγερτικά.

Όχι το νευρικό άγχος που σε κάνει να νιώθεις σαν να σέρνεις το δέρμα σου. Στη συνέχεια ήθελαν να βεβαιωθούν ότι πρόσθεσαν συστατικά που βοηθούν στην ψυχική εστίαση για να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στο γυμναστήριο. Και τέλος, επειδή τα διεγερτικά και τα θερμογόνα μπορούν να αυξήσουν την κορτιζόλη (που είναι καταβολική), ήθελαν να συμπεριλαβάνουν αποδεδειγμένα συστατικά που υποστηρίζουν τα επινεφρίδια για να διατηρήσουν τα επίπεδα κορτιζόλης υπό έλεγχο.

Το νέο DTN8 επιτυγχάνει όλα αυτά και πολλά άλλα. Με την πιο ισχυρή σειρά συνεργιστικών καυσίμων και ενεργειακών συστατικών που διατίθενται σήμερα, το DTN8 είναι ο απόλυτος λιποδιαλύτης που περιμένατε.

ΔΟΣOΛΟΓΙΑ: Πάρτε 1 έως 2 κάψουλες το πρωί ή νωρίς το απόγευμα. Μην υπερβαίνετε τις 2 κάψουλες ανά μερίδα. Ποτέ μην λαμβάνετε περισσότερες από 2 μερίδες σε διάστημα 24 ωρών. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε καθημερινά για τουλάχιστον 30 ημέρες.