Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Τηλέφωνα παραγγελιών

2311243884

6946543775

Έκπτωση 10%

VITAMIN E 400IU 60 CAPSULES

Δωρεάν μεταφορικά
σε όλες τις παραγγελίες

Εγγυημένη ποιότητα
Σε όλα μας τα προϊόντα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
2311243884

Εταιρία: EU NUTRITION
Άμεσα διαθέσιμο
EU7987
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 16.50 
14.90 
Κερδίζετε: 1.60 € (10%)
+

Η Bιταμίνη Ε έχει πολλά οφέλη για το σώμα, από τα οποία τονίζουμε:

Αντιοξειδωτική δράση: Η αντιοξειδωτική δράση είναι ίσως η πιο σημαντική. Είναι σε θέση να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι οι αιτίες πολλών χρόνιων και εκφυλιστικών ασθενειών. Προστατεύει τα λίπη του σώματος από την οξείδωση. Αυτή η προστασία είναι σημαντική σε διάφορα επίπεδα, ξεκινώντας από την άμυνα της μεμβράνης πλάσματος (εξωτερική μεμβράνη των κυττάρων). Αυτή η άμυνα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία όλων των κυτταρικών λειτουργιών.

Πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων: Η βιταμίνη Ε προστατεύει τη χοληστερόλη LDL («κακή» χοληστερόλη). Αυτή η προστασία είναι πολύ σημαντική, καθώς η χοληστερόλη LDL γίνεται πολύ πιο επικίνδυνη εάν οξειδωθεί, καθώς αρχίζει να συσσωρεύεται στις αρτηρίες και ξεκινά τη διαδικασία της αρτηριοσκλήρωσης. Προστατεύει επίσης την κυκλοφορία γενικά. Μία από τις λειτουργίες του είναι ο σχηματισμός ερυθρών αιμοσφαιρίων, δρα στην αγγειοδιαστολή και αποτρέπει τον σχηματισμό θρόμβων μέσα στο κυκλοφορικό σύστημα.

Βελτίωση δέρματος: Η αντιοξειδωτική του δράση συμβάλλει επίσης στην προστασία και την καλή εμφάνιση του δέρματος. Η βιταμίνη Ε διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση του δέρματος.

Βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος: Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στη διατήρηση και βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η ανοσία εξαρτάται από τα καλά επίπεδα βιταμίνης Ε. Έχει δείξει την αποτελεσματικότητά της, ειδικά σε άτομα με εξασθενημένη ανοσία λόγω γήρανσης ή οποιωνδήποτε ασθενειών.

Προωθεί την υγεία των οστών και των μυών: Αν και έμμεσα, η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην υγεία των οστών και των μυών, καθώς είναι απαραίτητη για τις λειτουργίες απορρόφησης και χρήσης ασβεστίου και καλίου.

Αυξημένη μυϊκή μάζα: Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας. Η αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει τους μύες από τις ελεύθερες ρίζες που απελευθερώνονται μετά την προπόνηση. Έτσι, οι μύες έχουν καλύτερη και ταχύτερη ανάρρωση, γεγονός που προάγει την αύξηση της μυϊκής μάζας.

Απώλεια βάρους: Η βιταμίνη Ε συμβάλλει (αν και έμμεσα) στην απώλεια βάρους, καθώς η μυϊκή μάζα αυξάνει την καύση θερμίδων στο σώμα. Η απώλεια βάρους είναι συνέπεια της αύξησης της μυϊκής μάζας, που προωθείται από τα καλά επίπεδα αυτής της βιταμίνης στο σώμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Πάρτε 1 κάψουλα ημερησίως με νερό.

Παρόμοια Προϊόντα